söndag 8 juni 2014

Minisemester från vardagen

Jobbet i onsdags gick bra, i fall nån undrar... ;-) Det var inte så läskigt som jag trodde att det skulle vara. Jag har några frågetecken som jag behöver reda ut men annars känns det helt okej.

Efter jobbet i onsdags var det bara att åka hem och förbereda helgen. Det skulle både packas och handlas. I torsdags morse lämnades barnen som vanligt innan jag och maken tog all packning och åkte ner till båten. Lite snabbt packade jag upp det som behövdes och sen lade vi loss. Själv åkte jag bara med till macken runt hörnet innan jag klev av. Tony åkte vidare för att hinna klara av en stor del av den dryga fem timmar långa resan innan jag och tre av barnen mönstrade på på eftermiddagen efter skolans slut. Oskar valde att vara hemma hos en kompis hela helgen så honom sa jag hej då till i skolan när jag hämtade Emilia.

Vi kom ut vid middagstid, när dimman äntligen började lätta. Kort efter att jag och barnen mönstrade på dök dimman upp. Sån där riktigt tjock dimma som tog bort all sikt. Vi såg inte många meter och alla öar försvann. Men fram kom vi. Första turen till Korpen för i år. Sååå härligt!! Farmor och farfar kom fram strax före oss och under kvällen dök mormor och morfar plus min lillebror med familj upp. Kusinerna hade riktigt roligt tillsammans under helgen.

Vi klarade oss från nästan allt regn, fick bara några få droppar på oss. Så skönt. Solen har skinit mellan molnen. Tyvärr blev det svalt så fort molnen dök upp men vi hann få bikinivarmt med. Men jag klagar inte. Vädret har ändå varit toppen och vi har njutit!

I fredags bjöd jag och tjejerna på nationaldagsfika. Vi fixade en riktigt smaskig jordgubbstårta. Stor hit!

I dag blev det äntligen riktig sommar ute! Klockan är drygt halv tio och jag sitter i linne och shorts på balkongen. Såååå härligt!!! Det var lite svalt när vi åkte hem och brisen låg på, annars har vi haft det varmt och skönt hela dagen.

Imorgon måste jag ta en tur till plantshoppen. Mina krukor är slut och jag kom hem med mynta, dragon ochv rabarber som behöver större krukor. Hemmet ska väl fixas lite efter en helg borta. Tänk att det samlas så mycket damm när man inte är hemma. Och så har jag lovat att hämta Emilia i skolan. I övrigt tänker jag inte göra speciellt mycket mer än att njuta av sommaren!

2 kommentarer:

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...