onsdag 25 juni 2014

Lite sommar, lite semester och lite val...

Efter en frusen dag igår... Ja, det är ju fler än vi som haft kallt hemma sista dygnen... Fick jag faktisktngå hem i ett väder som blev bättre och bättre. Om man bortser från att det kom rejäla skurar mellan solskenen. Jag kunde vara ute på balkongen en lång stund och fixa med blommorna. Och jag som var så nöjd med min möblering där ute har fått tänka om. Igen. Tomaterna fick inte tillräckligt med sol... Så tvättställningen får nog bo inne ett tag. ;-)

Även idag är det somrigt ute. Morgonen var inte alls lika kall som igår och det är solsken ute. Det känns som sommar. Hoppas det fortsätter så här! Jag behöver sol och värme!

Idag väntar jobb igen. Imorn och på fredag med. Och på måndag. Sen har jag nästan en veckas ledighet med barnen innan dom åker på semester med Tony.
Jag tror det kommer kännas både konstigt och skönt att få vara ensam hemma då. ;-) Det tristaste är att jag jobbar extra långa dagar på tjejernas födelsedagar. Men det ska nog lösa sig!

Innan dess gäller som sagt både jobb och ledighet... Och dagens stora fråga är om jag ska roa mig med en ny bok, bilskoleböckerna eller virkning. Kanske hinner jag med lite av varje. ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...