måndag 14 april 2014

Sommar i sikte och universitet!

Phuu... Äntligen kan jag få en paus från uppgiften i access med gott samvete. För nu väntar lektion i företagsekonomi. Det har inte gått riktigt som jag tänkt mig med access. För det första hade jag inte ens programmet i datorn. Upptäckte jag när jag skulle påbörja uppgiften. Efter strul med att få hem programmet förra veckan gav jag upp och helgen lades på annat än skolan. I lördags var jag mest trött och seg. Eller nä, nu ljuger jag. Jag sprang i lördags!! Egna intervaller med jogg och power walk i slingan. Yeay! Dwt kändes superbra! Hoppas faktiskt kunna ge mig på en tur till ikväll... :-)

Igår målade jag. Hyllorna, som har legat omålade alldeles för länge, till barnens rum. Och så målade jag tjejernas nattduksbord. Dom hade olika ljusa nyanser innan. Nästa projekt blir att måla om kökssoffan men det får nog bli efter påsk.
Jag möblerade om i vardagsrummet igår med. Inga stora grejor. Vred sängen mot en annan vägg bara. En förberedelse för att kunna flytta på soffan i helgen så att vi får plats med två stora matbord. Påsken ska firas hemma hos oss med både min och Tonys familj. Resten fixar jag till nästa helg medan veckan ska läggas på skolarbete. Barnen får vara på fritids men kortare dagar. Det ska nog bli bra.

Ikväll eller imorn måste jag få in ansökan till universitetet om jag ska plugga redan i höst. Känns konstigt att tänka att jag ska gå på universitetet!!!

Och just det, nu håller ni alla tummarna för att smhi's väderprognos för hwlgen slår in. Jag vill ha en påsk med sommarvärme!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...