måndag 10 mars 2014

Kursslut, solsken och slott!

Ny vecka, nya möjligheter!  Och strålande sol! Kan det börja bättre? Inte mycket.  Och jag riktigt älskar att det är ljust ute när klockan ringer. Det gör det så mycket lättare att kliva upp då.

Idag började dagen lite tidigare än måndagarna brukar göra. I vanliga fall har vi mysfrukost jag och Malin men idag fick hon äta på dagis. Inte henne emot. Och jag hinner med lite mer av mina måsten. Sista veckan på kursen grafisk kommunikation är här. Tiden går sååå fort! Jag är halvvägs på min skoltermin efter den här veckan. Känns helt sjukt.  ;-) Och sista veckan innebär att ett examensarbete ska in. Nu återstår att få det klart. Jag ska göra en plansch med reklam för choklad. Jag ska hitta på design, logo för både företag och namn. Skitkul. Men det tar sin lilla tid när man inte är helt van vid programmen. :-)

I eftermiddag har jag dessutom företagsekonomin så då försvinner lite tid. Men det blir nog bra. Jag får strunta i allt annat i livet den här veckan istället. ;-) Det är tur att jag har något att se fram emot i helgen, som belöning efter en tuff vecka.

I helgen är det äntligen dags för mig och maken att fira bröllopsdag på Häringe slott!

2 kommentarer:

  1. Åh tussilago :) min favoritblomma. Jag har faktiskt inte sett någon tussilago än i år konstigt nog... Kram vännen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här tittar det fram fler och fler för varje dag som går nu! Och ja, det är verkligen en härligt blomma!

      Kram

      Radera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...