måndag 27 januari 2014

Vilken toppenhelg!!!!

Det är en trött Linda här idag... Hela förra veckan slarvades det med sömnen. Inte mycket men vi kom i säng sent flera kvällar plus att jag ett par nätter sov dåligt. Toppat med gäster både fredag och lördag. Men det har varit såååå värt det!

I fredags hade jag/vi besök av svärföräldrarna och svärfamiljen. Mina egna föräldrar var portade, både från att komma och från att vara barnvakt under helgen, då pappa åkte på magsjuka under andra halvan av veckan. Som synes i tidigare inlägg var barnen lagom energiska på fredagseftermiddagen men det blev lite bättre under kvällen. Vi fikade och jag bjöd också på ost och kex. Först vid halv tolv tackade sista gästerna för sig. Men åh vilken trevlig kväll vi hade! Och jag fick flera fina presenter och massor av gott att dricka. ;)

I lördags väcktes vi alldeles för tidigt, redan vid sex. Fick slumra lite till men det var inte direkt nån uppiggande sömn. Under dagen förberedde jag kvällens trerättersmiddag och försökte ta igen mig lite. Det gick bättre med maten än med att ta igen sig...

Eftersom maten blev så god, i alla fall i mitt tycke, så delar jag med mig av recepten. Alla är hämtade i ica-appen... ;)
Förrätt: melontsatsiki med skaldjur. Jag valde att bara ha räkor i min. (sååååå otroligt gott!)
Varmrätt: långkokt lammstek i olivolja (tidsbrist/brist på planering gjorde att vi tog alla kryddor men tillagade köttet som vanlig stek) serverad med stomp med soltorkade tomater. Mums! 
Efterrätt: citronpaj. Citronkrämen blev lite lös den här gången men oj vad god den var!
Maken och barnen lämnade hemmet för att äta middag hos svärgerska och svåger. Jag är faktiskt lite avundsjuk på pizzan dom fick... ;) Själv fick jag besök av härliga vänner! Vi skrattade, åt, skrattade, drack gott, skrattade ännu mer, studerade kanin, asgarvade och hade skitkul hela kvällen! Dessutom vet vi hur det ser ut när 74 tårtljus brinner. Jag höll nästan på att glömma bort att tända dom men kom på det i sista sekund, jag hann bara skära en bit först. Hehe... För det var så att även om vi firade min födelsedag så fyllde faktiskt Martina också år.

Jag fick fler fina presenter här! Bland annat en prinsessbehandling på sparadiset. WOW!!! Kanske ska boka in den i samband med min och makens vistelseHäringe slott, så jag känner mig riktigt fräsch då... :)
Nu väntar en vecka med massor av pluggande. Det är så mycket att jag till och med funderar på att avboka ett event i morgon förmiddag. Ska fundera ett par timmar till... Ja, det var det där med pluggande... Avsluta, avsluta... ;)

1 kommentar:

  1. Tack för en mycket trevlig kväll <3 och för supergod mat :) den där potatisen måste jag testa snart. Kram vännen

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...