måndag 2 december 2013

Toppen, check och yeay!

Phu!!!! Äntligen en stunds paus! Stressade iväg med Malin till dagis imorse, kom på att jag skulle vara i skolan hos Oskar vid halv nio så det blev ingen lat morgon här inte. Men det gick bara bra. Och jag hann till skolan i tid för att se deras teaterföreställning. Så skoj!

Därefter var det raka vägen hem som gällde. Jag har suttit här vid datorn hela dagen och jobbat med naturkunskapen. Jag åt till och med lunchen samtidigt som jag pluggade. Så skönt att kunna bocka av flera uppgifter på todo-listan. Yeay!!! Har en skrivuppgift kvar där innan det är dags för slutprov. Det känns lite sjukt att terminen snart är slut.

Snart är det dags att hämta hem Malin och börja med middagen. Misstänker att vi alla kommer vara en aning trötta i kväll. Det var en lång men väldigt bra kväll. För det var inte bara sena kvällar som gällde. Igår var vi nästan hela dagen i idrottshallen då grabbarna hade matcher. Oskars lag var dessutom ansvariga för kaféet. Men som sagt, en toppenhelg och den avslutades med adventsfika till levande ljus och första avsnittet av årets julkalender på tv.

1 kommentar:

  1. Men vilken söt blogg du har :D hur mår du då? :) kramar

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...