tisdag 1 oktober 2013

Rastlös

Jag känner hur det kryper i kroppen på mig idag. Tänkte göra av med lite av energin i tvättstugan men den var upptagen hela dagen. Typiskt! Men fick den ikväll i alla fall så nu ska berget bort!

Satte mig och skulle skriva lite på samhällskunskapen. Kom en bit men kunde inte koncentrera mig sen... Misstänker att det är en natt med dålig sömn som är orsaken. Har sovit skumt i natt. Dåligt men samtidigt inte. Drömt massor har jag också... Tror det är inte stress som spelar in... Är på väg in i en period med ganska mycket skolarbeten samtidigt som jag i helgen har fullt upp. Men tvättberget försvinner ju i kväll så då blir det bättre. ;)

Skulle behöva hinna kolla igenom skor och ytterkläder till barnen med. Kylan är ju verkligen på ingång. Det är bara ett par grader på mornarna nu. Burr! Snart räcker det inte med väst och fleece. Och det är väl inte superlyckat att Malin just nu bara har ofodrade stövlar på dagis. Jag testade ju det alternativet själv i lördags när jag vikarierade som scoutledare. ;)

Nä, sätta lite fart nu istället! Lektion på g!

1 kommentar:

  1. Vi får väl hoppas på att det varma vädret fortsätter så att du får tid att köpa lite varma dojor till småttingarna. :)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...