fredag 7 juni 2013

Fullt ös, dansande kyckling och miljöbyte!

Oj vad veckan har gått fort!!!

I tisdags fick jag migränkänningar på dagen och valde att stoppa i mig lite tabletter och ignorera för på kvällen väntade ett event med Spot and Tell och Kronfågel. Mums vilken god mat vi fick! Och en riktigt härlig kväll!  Ni ska få detaljerna i ett eget inlägg sen.

I onsdags fick jag stå ut med migränvärken större delen av dagen. Tog det lite lugnare och packade för fullt. Eller ja, det blev fullt.  ;-) När Tony kom hem från jobbet packade vi bilen full och åkte raka vägen till båten. Dessutom skulle det handlas en massa mat med. Men det gick. Båten blev full av mat och packning och fyra glada, uppspelta barn somnade till slut.

Torsdagen startade med strålande solsken och vi gav oss i väg. Fem och en halv timme senare var vi framme på Korpen. Äntligen! Som vi alla har längtat!

Ungarna har redan hunnit bada och ro jollar. Vi har grillat och umgåtts. Tyvärr fick Tony åka hem och jobba men vi andra njuter vidare av vackert väder och en massa nära och kära.

Tänk bara en sån härlig sak att jag vaknade långt före barnen! Jag har hunnit upp och gå en sväng redan medan det snusades för fullt i båten.

Nu ska jag vänta in att barnen vaknar och sen väntar frukost. Hoppas ni får en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...