måndag 6 maj 2013

Tjejsnack, boksnack och en jäkla massa pollen...

En lång härlig helg är slut. I fredags kväll pussade jag hej då till make och barn och gav mig i väg för att vara borta ett drygt dygn. Jag startade hemma hos mamma och pappa, som inte var hemma. Hade jag startat från Ösmo på lördagsmorgonen hade jag fått gå upp långt före tuppen så nu valde jag att sova borta. På kvällen fick jag sällskap av Martina och Erika. Martina sov kvar hon med...

Strax efter sex på lördagsmorgonen gav vi oss av mot Londonviadukten och Viking Line-terminalen. Där mötte vi upp dom andra i bokklubben. Framför oss hade vi en härlig resa till Åland. Vi åt massor av gott, skrattade ännu mer och pratade böcker. Vi fick en härlig dag och trötta fötter.
Igår var jag hemma med barnen. Vi var ute en sväng i solen och njöt. Annars gjordes inte så mycket mer. Men det var alldeles lagom. Speciellt som jag dessutom fått en jättereaktion mot pollen den här helgen. Ena ögat har svullnat jättemycket och igår kunde jag knappt öppna det på morgonen. Så nu kör jag med både pollentabletter och ögondroppar. Det gör att det känns mycket bättre!

Idag är jag hemma för att plugga. Hittills har jag planerat upp resten av terminens skolarbete. ;o) Det är inte lång tid kvar nu så jag kände att jag behövde få lite koll. Jag hade bättre koll än jag trodde och det var inte riktigt lika mycket kvar som jag trodde. Nu ska jag hänga ännu en tvätt på balkongen och sen ska jag faktiskt plugga. Förmiddagen gick till att hänga tvätt och rensa bort alla dom sista vinter- och vårskor och kläder. Skönt att få det gjort.

Nä, sätta fart var det. Tvätten piper klar nu! ;o)

1 kommentar:

  1. Fasen, nu kom jag på att jag även i morse glömde att hänga den tvätt som jag tvättade i går morse och glömde hänga under hela dagen igår... Hmm luckan är öppen iallafall men jag anar att det blir att tvätta om.

    Fishbrain!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...