onsdag 20 februari 2013

Lätt frustrerad...

Här på skolan, som ligger högst upp i sjukhuset, finns det salar som man ska kunna plugga i. Några är det tänkt att det ska vara tyst i. Det tråkiga med dom är att dom är fönsterlösa. Små och trånga med. Det är alltså inte allt för lockande att sitta där.

Längst bort i båda korridorerna finns det utrymmen att sitta men det är bara på ena sidan  man kan sitta vettigt vid bord. Där fungerar inte wifi om man behöver koppla upp sig.

Sen finns matsalen kvar och utanför den, vid ett hörn med en massa fönster finns ett bord. Där fungerar wifi. Vid runda bordet är det tyvärr dåligt med kontakter. Annars är det bästa studieplatsen för det mesta.

Kvar blir då matsalen. Vid vissa tidpunkter fikar sfi-eleverna där och man flyr gärna långt bort för att få vila öronen. Men övriga tider tycker jag att man ska kunna sitta där och äta, fika och plugga. Fritt, utan att känna att man stör.

Idag hade dom lektion i matsalen. Det kändes som att jag klampade in mitt i och störde. Jag som skulle äta lunch. Känns lite frustrerande att det är så svårt att hitta en vettig plats att sitta och plugga på på det här stället...

Jaja. Medan jag åt klart avrundade dom lektionen. Nu ska jag ge mig på mitt religionsarbete. Men för säkerhetsskull stoppar jag in lite musik i öronen. Så kan alla andra få äta lunch utan att störa mig. ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...