måndag 18 februari 2013

Helgen

Gomorron! ♥ En ny vecka och nya erfarenheter ligger framför oss. Vi startar mjukt med att ta lite sovmorgon. Orkar inte stressa upp barnen för att hinna i tid till frukosten på dagis. Även om jag borde då jag har massvis med skolarbete att hinna med idag och imorn. Men vi tar det lugnt.

Idag börjar sista veckan innan sportlovet. Fast jag kommer inte ha lov. Men barnen ska få vara hemma lite ändå. Får se om vi kan hitta på nåt skoj. Grabbarna pratade om att dom ville prova att skjuta med luftgevär så jag ska se om jag kan hitta mer info om det.

Helgen det här hemmet har varit riktigt bra. I lördags fick jag chansen att storhandla vilket kändes välbehövligt. Jag passade på att prova att handla en sån där stor konservburk med feta-liknande ost i. Martina bjöd på sån sist och den var riktigt god. Och nu upptäckte jag att den var billig med. Dessutom hittade jag ghorme sabzi-kryddor så det ska jag ge mig på att laga nån dag.
Efter handlingen fick vi besök av Sofia och Julia.  Vi bjöd barnen på pannbiff och pommes medans vi vuxna fick musselsoppa. Mums vad gott det blev!

Därefter tittade vi tredje delfinalen i Melodifestivalen.  Vilket bottennapp. Jag hittade ingen klar favorit. Eller jo, mellanaktsnumret. ;-)

Sofia och Julia sov kvar så igår umgicks vi nästan hela dagen innan dom gav sig iväg hemåt och vi andra tittade på när Sebbe spelade handbollsmatch. Det var hans första match med nya laget. Gick riktigt bra.

På kvällen provade vi (jag) än en gång ny matlagning. Den här gången gjorde jag tabbouleh,  efter Martinas makes recept. Jag serverade den till kyckling, couscous, ost, oliver och tzatziki. Det blev så gott!!!!

Kvällen avslutade jag och maken med att se filmen Ted. Grabbarna vill gärna se den, maken med. Och vi ville den innan barnen fick se den. Den hade sina roliga skämt men nja, jag kunde ha varit utan. Får se om grabbarna hinner se den i eftermiddag, annars får dom vara utan. ;-)

Nu ska jag ta tag i dagen. Det barn som har mest bråttom är tröttast... Och vet ni. Det börjar ljusna ute redan före klockan sju! Så härligt!!!

2 kommentarer:

  1. Så härliga mat bilder du har lagt upp i Helgen blev så
    Svartsjuk ..både på söndags maten och mussel soppan :)!. Min köttfärssås och spagetti kändes ganska klen då:)!..

    SvaraRadera
  2. Allting är enkel matlagning så ge dig på det du med! Och köttfärssås och spagetti kan va riktigt gott det med!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...