söndag 18 november 2012

I dag är det dags igen! :-)

Jag funderade lite på vad jag skulle blogga om nu... Tog en bild på ännu en sån där supertråkig ointressant löpsedel i fredags "dom har störst tomt i Nynäshamn" eller nåt liknande. Men nä, det kändes lite trist och är en repris. Så jag hoppar det.

Började bläddra tillbaka till förra året vid den här tiden och konstaterade att jag hade samma tanke vid nästan exakt samma tidpunkt. Jag hade hängt upp julgardinerna den 19/11 medan jag i år tänkte försöka få upp dom idag. :-)

Yups, det är dagens plan. Just nu ligger dom i vagnen och väntar på att strykas. Jag måste bara putsa av fönstren lite snabbt först.
Jag älskar den här tiden på året. Det har hunnit bli riktigt mörkt ute och så får man börja lysa upp med ljus och i alla fall jag blir glad hela vägen in till själen när julen börjar komma fram. Däremot får adventsbelysningen vänta till första advent. Eller, dagen innan lär det nog bli... Vi fuskar nog och tänder på lördagen, blir mysigt att ha det tänt när vi får gäster.

Häromdagen köpte jag årets första hyacint med. Dom kommer hinna bli många fler innan året är slut. Jag tycker det är så vackert med hyacinter.

Har ni nån favoritblomma så här års? Och hur resonerar ni kring det här med att hänga upp julgardinerna redan i november?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...