måndag 1 oktober 2012

Svampar, prov och kräka

Gårdagen blev en härlig dag. Hela familjen gav sig ut i skogen en stund. Oskar och jag, med lite hjälp av Malin, plockade ihop en halv påse trattkantareller. Så roligt. Mindre roligt är det ju att rensa sen men det är det värt.

På kvällen, medan jag vi satt i soffan och rensade svamp hörde jag Malin hosta en aning konstigt. Jag skickade in Tony att titta till henne och jodå, hon hade kräkts. Det var bara att sanera hela henne och hela sängen. Resten av kvällen kändes inte lika skoj sen...

Det blev inga mer kräkningar och natten har gått bra. Vi räknar det som magsjuka och håller både Malin och Emilia hemma idag och i morgon. Till Emilias stora sorg. Hon har bakat rulltårta till dagens kalas på dagis. Dom firas födelsedag för stugan. Så typiskt. Men å andra sidan har jag hellre barnen hemma en dag extra när det är epidemi på dagis än riskerar att vi åker på det om nån vecka igen.

Det blev Tony som fick vabba idag. Jag hade svenskaprov på schemat nu på morgonen. Jag hoppas det gick bra men är lite osäker. Det var inte mina starka sidor som skulle testas. ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...