tisdag 9 oktober 2012

Det går bra nu...

Gomorron!
Äntligen känns det som att jag börjar få till tiden på morgnarna igen. Eftersom jag har varit så trött en period har det ju speglats på morgonen med. Med nu känns det som sagt bättre igen.

Jag skrev ju engelskaprov igår. Det gick riktigt bra! Första delen, läsförståelsen, hade jag full pott på. Det är riktigt roligt att få tillbaka proven när det faktiskt går så bra.
Jag trodde nog inte på mig själv så mycket. :-)

Idag väntar nästa prov - matteprovet. Med tanke på att terminen började med att jag knappt förstod nånting ska det bli spännande att göra provet. Jag har fått grepp om nästan alla delar nu.

Fick frågan igår om jag tycker det är kul att plugga och ja, det är riktigt roligt. Jag gillar bu att använda huvudet och det får jag nu. Det jag kan sakna är att ha tid att läsa en vanlig roman. Det har blivit lite dåligt med det sen skolan började.
Och nåt som är bra och dåligt på samma gång är att inte kunna ta ledigt som jag är vän vid. Som på fredag när jag ska på underbara barn. Det får bli en kompromiss om vilka lektioner jag måste gå på. Å andra sidan känns der skönt på samma gång. Det pushar mig att vara på plats. Hittills har jag missat en lektion bara, när Emilia blev sjuk. Är stolt över mig själv!

Nä, om jag ska sluta blogga och göra mig klar istället så jag hinner med frukosten. ;-)
Hoppas ni alla får en bra dag!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...