onsdag 22 augusti 2012

Fynd, storleksbekymmer och italiensk choklad.

Jag mötte upp Erika och lilla Gabriel i morse. Vi strosade Drottninggatan och sen Västerlånggatan bort mot Mellbins för att kika på bhar. Jag blev riktigt snopen när det inte gick att öppna dörren när vi kom fram. Som tur är var det bara vi som var för tidiga, så vi kunde komma tillbaka.

För att fördriva tiden gick vi på café och åt varsin lunchmacka. Till den valde vi att prova varm italiensk choklad. En vit och en med apelsin. Den vita såg ut som smält vit choklad och smakade precis som vit choklad. Den med apelsin var en mörk choklad med god apelsinsmak. Nu, flera timmar senare, kan jag fortfarande känna smaken av den. Konsistensen på dessa varma choklader var nästan som en rinnig chokladsås. Mums!!!

Blev det nån bh då? Yups. Till slut. Provade alla svarta som fanns i min storlek. Nu låter det nog som om jag provade hur många som helst men nä... Var väl en fem, sex stycken. Det finns inte så mycket att välja på när man får gå upp bland dom största storlekarna. Tyvärr.
Den jag egentligen vill ha var slut i min storlek men jag hittade en annan till slut. Satt inte riktigt lika bra som den jag egentligen ville ha men tyvärr kan jag inte vara för kräsen om jag vill ha en ny bh.
Det kanske är dags att ta tag i viktnedgång och bröstoperation. Bh-shoppandet lär ju bli roligare då i alla fall...

Dessutom hade jag sån tur att Erika hade med sig en påse klänningar till mig så nu gäller det bara att välja ut den/dom som ska användas. :-)
Plus att hon hade med sig en massa fina nagellack till mig och en förpackning chokladmannagryn! ( Ja, vi känner varandra ganska väl ;-)

Jag fyndade dom snygga armbanden på bilden med. Blev alldeles kär i färgerna. Så nu har jag nog bara kvar att packa till i helgen. :-)

2 kommentarer:

  1. Oh, det låter som du ska ha med dig hur många klänningar som helst, haha :D
    Chokladmannagryn lät ju grymt gött! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... Nä, alla klänningar ska inte med. Men jag fick lite mer att välja på.
      Och gröten är såååå god!!!

      Radera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...