lördag 26 maj 2012

Stressed out mom

Hihi... Googlade runt lite för att försöka hitta en bra bild till bloggen och fann denna. Ungefär så här känner jag mig mellan varven. Eller ganska ofta..

Igår var jag iväg med tjejerna på dagen. Vi åkte och träffade pappa/morfar och tittade på karnevalen som var hos dom. Jätteskoj och vi hade verkligen en jättebra dag!
Tyvärr fick jag igen det idag. Orken är extremt minimal och ovanpå det är det marknad här i hålan i helgen. Och som den snälla mamma jag är tog jag med Emilia, Sebastian och Oskar för att kolla om det fanns nåt skoj på marknaden. Ca 1,5 timme var vi borta hemifrån, 5 minuter bort. Det gick jättebra.

Men det lilla var vad min ork klarade av. På eftermiddagen däckade jag och sov bort nån timme... Och då är jag sån som typ aldrig sover middag i normala fall. Numera börjar det kännas som en nödvändighet för att orka med en hel dag...

Ikväll är det, som ingen säkert har missat, schlager och den börjar inte förrän klockan nio. Redan där tycker jag att det känns jobbigt... Lägg sen till en sjuåring som bestämt sig för att inte sova utan bara bråka. Det är sååå roligt när dom inte accepterar vad man säger. Schlagern går ju ändå i repris imorn...

Jaja... Det blir nog en lååååååång kort kväll här...

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig bild , är det ok om jag ev lånar den ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varsågod! Jag snodde den på Internet. ;-)

      Radera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...