måndag 2 april 2012

Var tar tiden vägen?!

Det blev en riktigt bra dag på jobbet igår. Det kändes extra bra eftersom jag inte är van att jobba så sent.

Mindre kul var det på vägen hem. En olyckshändelse vid Stockholm södra stoppade pendeltågen och jag fick leta alternativ resväg. Men i och med att tågen blev stoppade spelade det inte så stor roll att jag bytte station att utgå ifrån, tågen var ju redan försenade. Det slutade med att jag kom hem 45 min senare än tänkt... Då var jag dessutom så uppe i varv att det tog ett tag att varva ner. Och även då hade jag svårt att somna...

Somnade till slut runt midnatt för att väckas av Malin bara en halvtimme senare och sen av Emilia vid fyratiden. Sömnbristen och den långa dagen igår känns idag... Fast ändå är jag på ett riktigt bra humör.

Är dock lite stressad... Var tar tiden vägen?! Hur kan det redan vara påsk den här veckan och påsklov nästa?! Det var ju långt kvar till påsken ju! :-)

Ikväll ska jag ta tag i påskpyntandet och så måste jag börja leta så tjejerna kan vara påskkärringar på torsdag. :-)

Idag har förresten grabbarna äggrullning i skolan. Jag hoppas det går bra för dom. Lite panikartat kokade vi äggen medan vi klädde på oss för att gå. Istället för att måla dom smälte vi på plastfilm. :-) Vi hann och grabbarna var nöjda.

1 kommentar:

  1. Fin du e.
    ja du... påsken e här. Här hemma e de lov redan denna veckan. så här e de massa mys
    kram

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...