fredag 16 december 2011

Jag har blivit nominerad...

Happs... Så är man hemma idag då. Malin och jag är superskumma i magarna. Lägg sen på att lilla damen inte sov speciellt bra. Tror jag fick ihop fyra timmar sömn totalt. Så ja, en aning seg idag.

Hoppas jag mår bättre till imorn för jag vill äta kräftor! Och dricka vin! Idag blir det snällare mat.

Och vad gör man när man är hemma en dag bara så där, är alldeles för trött och har två energiska småtjejer hemma med? Jo, man städar. Jag har rensat hyllorna i grabbarnas rum och fixat så att datorskärmarna inte måste stå på skrivbordet utan på hyllorna bredvid. Det blev mycket luftigare. Synd bara att inte grabbarna tycker att det är lika kul att rensa bort alla sjuttielva miljoner pappersplan dom har gjort... För det var det enda jag lämnade till dom. Så jag är numera nominerad till världens dummaste mamma...
Nästa projekt är nog att ta tag i ungarnas garderober. Behöver rensa en massa kläder. Allihopa har kläder i mängder. Och jag misstänker att det kanske dyker upp lite mer till jul. Och dessutom börjar det blir lite väl mycket urvuxet. Egentligen vore det ju skoj att shoppa lite mer kläder, speciellt nu med alla helger men det får gå ändå. :o)

2 kommentarer:

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...