lördag 10 december 2011

Den perfekta presenter och ett STORT GRATTIS!!!

Hipp hipp hurra för Oskar idag!
Grattis på 7-årsdagen!

Blev en lagom lång dag på jobbet igår. Funderar dock lite på om alvedonen jag stoppade i mig var en av orsakerna till att dagen blev bra, för när dom släppte på kvällen fick jag väldigt ont i kroppen!

Passerade Handen på väg hem. Skulle handla en sista present till Oskar och kika på skor till mig. Det är INTE att rekommendera att gå i ofodrade gummistövlar i snöblask! Tårna fryser då. Hittade inga skor. Antingen var dom för dyra, eller för höga i klackarna eller så gillade jag dom helt enkelt inte. Är inte lätt att leta skor när man har taskigt med pengar...

Jag hittade i alla fall den perfekta presenten till Oskar! Han har länge sagt att han vill ha ett eget nattlinne (för att slippa låna Emilias) så jag kikade efter det. Vilket inte är det lättaste för killar har ju inte nattlinne... Hittade ett som var lite diskretare i det extremt flickiga.
Men hittade istället en onepiece-pyjamas! Och två syskon blev genast avundsjuka. Så om nån av er andra ser en sån i storlek 134/140 så får ni gärna hojta. Dom på KappAhl gick bara till storlek 122/128...

Efter att ha sovit tokdåligt i natt och dessutom halva natten på spjälsängsmadrassen på tjejernas golv - ja, jag är knäpp! Tony berättade att det går en massa magsjuka inne hos Malin på dagis och hon åt sen ingen middag = jag nojjade hej vilt i natt och kunde inte sova.
Men faktiskt somnade jag gott på tjejernas golv. Som sagt, jag är knäpp! I alla fall, vi har grattat Oskar och efter frukosten har vi plockat och fixat här hemma. Och jag har nog hittat en bra plats för julgranen i år. Vi har ju möblerat om sen förra julen så jag måste ju tänka om. Känns bra i alla fall så till kvällen tänkte jag försöka orka plocka upp julgranen och allt pynt.

Tänkte orka bara vara lite med eftersom jag jobbar i morn. Heldag dessutom. Blir säkert jättebra!

Nä, nu vill Sebastian sitta här och jag kanske borde bli klar då vi får gäster om en timme. Kanske inte ska stinka fritösos då... ;o)

Och förresten, nu har ni sista chansen att tävla! I morgon kväll dras en vinnare!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...