måndag 8 augusti 2011

Nakenbadare och tyngdlyftning

Åh, en ny följare! Vad roligt! Välkommen!!!

Idag har barnen varit på såna där strålande humör och visat hur mycket dom har saknat sina föräldrar och syskon under veckan som har gått... (läs hur ironisk jag är...) En hel del tjaffs och trams med andra ord... Men, men, det är ju bara att bita ihop, det är ju övergående. Hoppas jag...

Vi var en sväng ner till Nynäs. Tony hade ärenden och jag gick med ungarna till lekparken vid församlingshemmet. En fin liten lekplats som det är staket runt.

Vi hann med att handla lite också. Att vara hemma några dagar här, några dagar där innebär att det ekar på alla möjliga konstiga ställen i skåpen... Men nu är det fixat i alla fall.
Jag har plockat en del här hemma och rensat i Malins garderob. Dom sista 62/68-kläderna åkte ut, även sånt som fortfarande passade, för att få plats med alla kläder i storlek 74/80. Känns bra. Dessutom har nog lilla fröken vuxit igen för mjukisdressen hon fick på i storlek 80 passade utan problem!! Liten börjar bli stor!!!
På kvällen fick jag för mig att jag skulle prova att cykla med Malin. Vi plockade fram cykelstolen (som stått och dammat sen Emilia var i samma ålder, utan att ha blivit använd). Så långt gick allt jättebra och vi kom iväg ut. Och vad händer då? Jo, det började regna. En jätterejäl ösregnsskur... Så vi hann cykla till övergångsstället och hem igen... Nya tag i morn. :o)

Tyvärr var hon supersnabb när jag försökte fotografera henne i hjälmen. Som godkändes! :o) 


Visar några bilder från våra sista dagar på sjön med...


Malin har börjat med en ny style när hon kryper den sista veckan. På tårna. Skitgulligt!
Ser ut som en lite apa.

På lördagseftermiddagen, när vi var nästintill ensamma på Korpen, badade tjejerna i det gråa vädret. Det blåste en sval vind och Emilia satt mest i strandkanten och gnällde på att det var kallt men hon vägrade gå ner på andra sidan ön där det var lä och härligt. ;o)


Efter badet skulle Emilia sola, fortfarande i ett väder som var mer molnigt än soligt. Malin kom och busade med henne och fick dricka i Emilias mugg i stället. :o)

Och resan avslutades med att jag tog upp ankaret alldeles själv!!! Fast det var faktiskt inte så tungt som jag trodde att det skulle vara! Så det där kan jag göra om igen!
Nu är vi inne på sista veckan av barnens ledighet från fritids och dagis och det lutar åt att det blir en tur ut på sjön igen. Tony är upptagen på onsdag på dagen men efter det åker vi nog iväg igen.

6 kommentarer:

  1. sådär går Max med, en liten babianunge. Han tycker gräset kittlar och gruset gör ont när han kryper tror jag =)

    SvaraRadera
  2. Brukar läsa här ibland... härligt med den suddiga bilden - såna har jag oxå många av. En stor liten tjej som inte gillar att vara med på bild..

    SvaraRadera
  3. Linda - det komiska är att Malin har krupit som vanligt tills nu, sista veckan... På samma ställen... ;o)

    Jessica - Ja, många såna bilder blir det... Men det är det värt. ;o)

    SvaraRadera
  4. sötnosar!!
    Va kul att de gick så bra med ankaret det är så roligt när man klarar saker man va tveksam om först:)
    Trevligt med en tur till på sjön för våran del blir de landet imrgon kräftskiva där till helgen så tänkte passa på att ta några extra dagar där!!

    SvaraRadera
  5. Virre - Ja, det känns ju så bra när man klarar det!
    Härligt med landet och kräftskiva! Du får lägga ut lite bilder på fb (eller skaffa en blogg eller dayviews) så jag får se hur nu har det!! :o)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...