söndag 19 juni 2011

Fördriver en massa tid! ;o)

Har rensat ordning i grabbarnas rum, möblerna är på plats, bara gamla sängen kvar att bära ner i källaren. Passar på och gör ordning så att Malin får en egen garderob ist för dom två byrålådor hon har nu. Detta medförde då att två garderober skulle rensas ihop till en och nu funderar jag på varför jag inte har gjort det tidigare!

Det var ju enkelt och inte alls lika mycket som jag trodde. ;o) Har mitt fotbad kvar som inte får plats igen men gör väl det? Det kanske är meningen att det ska användas istället för att stå i en garderob.

Pausar lite nu medan Malin sover. Kan ju ändå inte hålla på i hennes rum nu. Känns väldigt bra att ha koll på alla kläder som ligger och väntar på att få användas. Allt efter Emilia väntar ju på Malin = väldans massa kläder! Plockade fram en karton 74/80-kläder nu, har en kartong plus en coop shoppa själv-kasse överfulla med 86/92 och redan en kartong 98/104 trots att Emilia fortfarande använder den storleken mestadels. Eller hon använder inte rena 98 längre... Dessutom har jag en överfull kartong 110/116 till Emilia plus en kasse 122/128. Oskar får sina kläder direkt från Sebastian då dom är i storlekarna efter varandra så där behöver jag inte ha högar. Ganska skönt. Basse har också några kassar med kläder som väntar. Så ja, det blir ju lite. Och från idag har jag full kolla på alla dessa lådor och kassar!!! Känns så jäkla bra!!!!

När rensandet är klart återstår att göra sig av med allt som inte ska vara kvar. Några kassar kläder, mest vuxen och en hel del babysaker så som babygym, babysitter och liknande...  Ska bara orka ta tag i det. Antingen blocket men då lär det väl ta hundra år att få det sålt... Eller tradera men då måste jag hålla på och ta reda på porto och inslagning. Usch vad gnällig jag blev. Nä, jag hoppas helt enkelt att jag kan sälja iväg en hel del av detta hos Camilla's! :o)

4 kommentarer:

  1. Vilken lyx att ha fotbad! Det vill jag med ha! :)
    Du hade gärna fått komma hit och rensa lite också. ;)

    SvaraRadera
  2. Det är härligt att ha! Men används tyvärr för sällan....

    Och nja, har nog med mitt... Hihi

    SvaraRadera
  3. Du kan ju lägga in det på FB-sidan vad den nu hette...

    SvaraRadera
  4. Jag älskar Blocket =)=) Och jag älskar sötnosens namn ;)

    Puss

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...