måndag 14 mars 2011

Våren som kom av sig

Efter några härliga dygn  med riktigt vårväder och en massa töande verkar det bli ett par dygnmed en massa minusgrader på nätterna... Trist... Jag vill verkligen ha vår nu!!!
Inga tjocka vinterkläder eller kängor längre. Mindre kläder i hallen och mindre bråk med barnen om vad man ska ha på sig!!! :o)

Igår lämnade jag Skrotmamman och begav mig hemåt. Plockade upp Emilia från mormor på vägen. Missade så klart ett pendeltåg på sekunden... Typiskt! En halvtimmes väntan och sen vidare. Som tur var hade jag handlat lite mellis så det gick att roa Emilia. ;o)
Hemma satte jag igång och plocka i sär Emilia och Oskars gamla sängar som fortfarande stod kvar. Rensade ordningen och plockade och hade mig. Fick liiiite hjälp av barnen.

Nu är rummen färdigfixade för nu. Känns väldigt bra och barnen är nöjda dom med!

På kvällen däckade jag i soffan. Ryggen sade ifrån. Jag som inte tyckte jag hade tagit i sååå mycket. ;o)
Slocknade dessutom redan vid nio. I soffan! Var nog lite trötter... Hihi...

Idag har vi ett strålande blandväder. Lite kallare än i helgen, i morse var det dimmigt men nu på dagen syns solen mellan varven.
Blev en dag bara hemma. Skönt det med. Att ha såna dagar alltså.

Imorn ska jag eventuellt en sväng till Sofia och senare i veckan tänkte jag ta en tur till Farsta med. Och så har jag lovat Oskar en tur till optikern. Det ena paret glasögon har fått en smäll och måste justeras...

2 kommentarer:

  1. Lycka till med OSKARs glasögon ;-)
    Vill också ha vår nu. Har städat idag hemma. Behövdes, inte så mycket efter er, som efter detta väder. Ett halvt sandtag i hallen ju!

    SvaraRadera
  2. Ojdå, stökade vi till så mycket? ;-)
    Och jo, det ska nog gå bra med Oskars glasögon. :-)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...