onsdag 30 mars 2011

Uppdatering magsjuka

Visst var det magsjuka som dök upp igår. Medan jag var ner och hämtade grabbarna vid scoutstugan så kräktes Emilia ner hela sin säng. Vi (Tony så klart) bäddade om henne på en extramadrass på golvet. Lite lättare att ha henne där i stället för i en översäng vid magsjuka.
Sen fortsatte det hela natten med jämna mellanrum...

Känns inte som jag har sovit nånting i dag, mer än dom ca tre timmar jag fick på morgonkvisten. Fast jag gick och lade mig långt före Tony så vaknade jag av varenda litet ljud, även bara det lilla ljudet Tony gjorde när han rörde sig i soffan! Suck!

Nu har Emilia varit kräkfri sen fyratiden (tror jag det var) och har ätit lite smörgåsrån och druckit lite vatten. Än så länge verkar hon få behålla det. Men jag ropar inte hej ännu. Sist hade hon nästan tolv timmar mellan kräkningarna...

Grabbarna är idag ivägskickade till skolan, Malin sover, Emilia kikar på tv och jag och Tony surfar lite. Blir en lagom slapp dag idag... Inte riktigt vad jag hade tänkt mig men, men... Nya tag längre fram...
Ibland har jag tur och får sätta små söta toffsar i frökens hår. Hon var supersöt! En stund i alla fall.. :o)

2 kommentarer:

  1. jag har legat vaken sen 2 inatt då Isabel kom in och la sig hos oss. varje gång hon rörde sig eller gjorde nåt ljud var jag ju tvungen att kolla så hon inte kräktes. Fan Linda, du skulle inte ha sagt något om Emilia igår ;-)

    SvaraRadera
  2. Förlåååååt!!!! ;o) Jag håller alla tummar och tår för att ingen blir sjuk!!!!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...