söndag 20 mars 2011

Ikea och lite tumultartade känslor

Har varit en lång helg. Eller nä, en lång söndag. Igår hade jag det bara bra. Var på ikea med Martina och alla våra tjejor. Åt lite god lunch, shoppade minimalt. Emilia var nog lite besviken över att det inte fanns nåt med Hello Kitty eller Prinsessan Lillifee... Förresten, är det nån av er läsare som sett gardiner eller tyg med Lillifee? Hojta gärna till då!
Blev en heldag borta! En härlig dag! En vårig dag!!!

På kvällen blev det en massa pepping med en underbar vän... Kan ju inte göra så mycket, men jag tänker finnas där så mycket att hon kommer tröttna på mig! Här går det inte att komma undan. Oanmälda besök och telefonsamtal i tid och otid. Och sen en massa sms på det. Och du, jag kräver att du säger till när du behöver hjälp, vad det än må vara!!!

Avslutade kvällen som ölänka. ;o) Ja, maken var i väg på bus en sväng.

I morse vaknade jag av tjejerna redan före halv sju. Inte helt illa. Solen strålade, det var ljust, jag hade sovit ganska bra.
Efter frukost fick jag meddelande från mamma att pappa var på sjukhus. Han har mått dåligt under veckan i sin astma men mådde bättre i fredags. I går hade han fått ett tryck över bröstet som inte ville ge med sig så det slutade med ambulans till sjukhus. Inga problem med hjärtat, utan astmabesvär modell värre.... Han är hemma och mår så bra som man kan efter en vaken natt med många nålstick (han sa att han såg ut som en nåldyna)...
Morfars laserfinger! ;o)
Kvällen har gått i helgmonstrens tecken... Jag trodde att vi hade börjat bli av med dom... Och speciellt det där sexårsmonstret... Men det var visst bara på semester medan Oskar var sjuk... Idag var det sååååå lyckligt över att vara tillbaka igen... Hade jag börjat få gråa hår redan nu hade hela skallen varit grå nu... ;o)

I morn är det ny vecka och nya tag! Blir en vecka med fullt upp...
måndag - vin och tapas med Spot and Tell.
tisdag - Tony iväg så jag ska få iväg två barn till scouterna med alla barnen hemma. Det va länge sen. ;o)
onsdag - Jonas Gardell på kvällen.
torsdag - ingenting än så länge. ;o)
fredag - barnvakt åt skrotbarnen och våffeldagen!!! .
lördag - Lingon och blåbärvisning hos Sofia. Nån som vill med?
söndag - sommartid!!!!!!!!

4 kommentarer:

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...