torsdag 31 mars 2011

Vårkänslor!!!

Börjar med lite bilder från i söndags när vi var och firade mormors födelsedag.
Utanför centrum hos mormor och morfar finns det roliga hästar. :o)
På mormor och morfars lekplats finns det konstiga snurror. En väldans fart kan man få i dom.
Stora gungan är väldigt skoj!
  

Oskar, Malin och jag gav oss ut i solen efter fritids igår, måndag. Vi såg fjärilar, blåsippor (den bilden blev tyvärr dålig) och tussilago. I öven en timme strosade vi runt och tittade på vårtecken. Vi gick en kort sväng i spåret i skogen men där va snön för tjock för att det skulle vara skönt att fortsätta.
Eftersom jag misstänkte att det skulle vara en hel del snö kvar på spåret så fick Malin testa att sitta i bärstolen för första gången. En stor hit! I över en timme satt hon där i och var så nöjd så.
Var lite orolig innan för hur det skulle gå men som sagt, det var en hit!

2011-03-30

Dålig bild tyvärr, men årets första tussilagosar syns i alla fall!


Våran lilla sjukling börjar må bättre och eftersom det var sånt fint väder idag igen så passade vi på att gå ut en sväng på dagen. Solen strålade för fullt och den värmer ganska bra. Så idag struntade vi i vinterkläder och satte på oss fleece och ett extra lager byxor bara.

 Vi såg scilla (stavning?) i massor. Det här är bara en del av dom vi såg. Och vi hittade ännu mer blåsippor idag. Myyys!! Nu känns det som vår! Synd bara att det fortfarande är lite väl mycket snö kvar...

 Och man kan ju inte vara ute och njuta av våren utan att premiärgunga!!! Gissa om lyckan var stor!!!
Men oj så det tog på krafterna att vara ute. En timmes promenad och lekande på gården resulterade i att Emilia somnade så fort hon kom in.

När Tony och Emilia gick in tog jag och Malin en kort tur till centrum innan vi gick och hämtade grabbarna på fritids. Och eftersom även Sebastian och Oskar njuter av solen och värmen och att få gå utan tjocka vinterkläder så tog vi den långa vägen hem från fritids. Sebastian gick hem till en kompis medan Oskar, jag och Malin gick hem.

Enstund vid tv'n och datorn innan middagen. Känner mig hängig och frusen just nu... Hoppas det beror på att jag chockat kroppen med en massa frisk luft och inte att jag håller på och bli sjuk...

Tony lagade potatisbullar till middag. Och eftersom Malin redan till lunchen vägrade annan mat än den vi åt så fick även hon potatisbullar till middag. Att bli matat från tallrik var inte populärt. Men att äta bitarna själv från bordet var både roligt och gott. Drygt en potatisbulle och minst en deciliter ärtor senare var hon äntligen nöjd. Att dessutom få dricka vatten ur glas i stället för i mugg eller flaska var pricken över i. :o)

4 kommentarer:

  1. Åh vilka härliga vårkänslor! Fantastiskt! Hoppas sjuklingen kryar på sig, lilla börjar äta, och du inte blir sjuk... Feber härjar i Långtbortistan. Samt en kompis till mig har vattkoppor. Barnet alltså ;-)

    SvaraRadera
  2. Så söt Malin är!!..har också en bärstol har faktiskt inte provat den på cazzandra än..Cazper avskydde den så håll tummarna åt mig att cazzandra vill sitta i den:)

    SvaraRadera
  3. Skrotis - ja, det var mååååånga vårkänslor!
    Emilia mår peppar peppar bättre och bättre... Malin får vi väl stå ut med och jag har slutat frysa så det var nog överdosering av vårluft i en trött kropp. ;o)
    Trist med feber. Hoppas det vänder snarast! Och siktar ni på vattkoppor? ;o)

    Virre - jag håller tummar och tår!!!

    SvaraRadera
  4. Åh vilken härlig bildbomb - massor med våkänslor i dem... och det är ju så härligt när de börjar äta själv =) även om inte allt hamnar i munnen!

    Kram och håller tummarna att du bara var frusen

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...