onsdag 2 februari 2011

Magsjuka

Fick samtal från Tony på eftermiddagen. Sebastian hade gått hem för att han hade kräkts.
Efter utfrågning om graden av illamående och när det började kom det fram att en av klasskompisarna hade mulat honom och han hade fått en massa snö och en pinne i halsen. Så vi friskförklarade honom.

Strax före nio på kvällen kräks Emilia. Ordentligt. Och har fortsatt göra med 30-60 minuters mellanrum. För en stund sen bad hon om dricka och fick en tesked vatten. Jag kollade tiden och efter fem minuter fick hon en tesked vatten till. Helt lyrisk sa hon att det kändes bra. Det gick över två minuter senare. Inte ens två teskedar vatten fick hon behålla. Min stackars lilla loppa.

Nu återstår att se hur resten av natten blir. Jag har än så länge inte fått ihop mer än kanske två timmar osammanhängande sömn... :-S.

Men jag är lite väldigt stolt över mkg själv. Dom sista två kräkningarna har jag tagit hand om helt själv!!!

Imorn blir hela familjen hemma. Sebastians kräk får räknas som magsjuka och jag vill inte att Oskar ska riskera att smitta någon. Det positiva i det är att vi i alla fall får lite sovmorgon.
Published with Blogger-droid v1.6.6

4 kommentarer:

  1. Men åh hur är det med Sebastian??? Hemskt... =(

    Håller tummarna för att ni snabbt blir friska!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Och du som verkligen kämpat för att hålla magsjukan borta från er!
    (Men du sa ju det att det skulle vara typiskt om någon av pojkarna får det istället när du lyckats hålla Emilia borta från det på dagis...)

    SvaraRadera
  3. krya på er och stackars Sebastian det lät otäckt det där med pinnen, hoppas det inte blev sår av den i halsen el munnen!

    och igen, krya på er!!!
    <3

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...