måndag 30 november 2015

Storm, snö, skinka, skola.

I natt drog stormen Gorm in över landet. Nere i Danmark hann den klassas som orkan. Det rapporterades så klart om förödelse, saker som blåste omkull eller sönder, högt vatten, inställda tåg och så vidare. Men också om en hel del snö. Som jag suktade efter den snön. Igen. Så gissa hur lycklig jag blev när jag vaknade i morse och Tony sa att det snöade. Det riktigt vräkte ner och blev alldeles vitt ute på en gång. Yeay! Synd bara att det gick över lika snabbt som det började. Och följdes av regn. Så trist. Men jag fick i alla fall se första snön!!

Vi har haft en lång härlig helg. I fredags städade jag och ungarna lite och jag tog fram alla adventsbelysning. Så mysigt! I lördags lämnade jag tjejerna till mormor och morfar för övernattning. Och på dagen hann dom med ett besök på Junibacken.

Själv åkte jag vidare för lite julklappsshopping på Ikea innan jag mötte upp Tony och grabbarna för att gå på bio. Vi såg den sista delen av Hungergames. Helt okej även om jag blev lite besviken på slutet...

I går firade vi både första advent och Tony. Och istället för vanligt tårtkalas bjöd vi på skinkmacka, köttbullemacka och lussemuffins. Bland annat. Och så provade vi årets glögg från Blossa. Den blev en stor favorit! Riktigt god!

Idag är det skola. Redovisning. Får se hur länge det håller på. Sen blir det åka hem för att fira maken lite till. Hoppas ni alla har en fin dag så här efter stormen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...