tisdag 3 februari 2015

Frustration på hög nivå

Idag är frustrationen på hög nivå. Det är ännu mer irriterande när det beror på bristande kommunikation.
Stressade iväg till skolan i morse för att sitta heldag och jobba med projektrapporten som ska vara klar på fredag. Jag placerade mig med datorn i skolan och började skriva i väntan på min grupp. Glömde bort tiden men tänkte inte mer på det just då. Hade hört innan att det var strul med bussarna på grund av snöfallet. Men när det inte dykt upp några andra efter närmare en timme började jag undra var dom var... Frågade via Facebook men inga svar. Vet fortfarande mer än jag gjorde i morse...

Lägg sen till extremt bristande och missvisande information från skolans håll. Angående hur den där rapporten ska skrivas. Sååååå irriterande. Lägg sen till att schemat inte uppdateras i tid. Vi får schema för hela dagar men information om att vi bara ska vara närvarande halva dagar. Ena halvan av klassen på förmiddagen, den andra på eftermiddagen. Men vilken grupp som ska vara närvarande när får vi inte reda på. För mig blir det ett stort problem dom dagar vi är schemalagda redan klockan åtta. Ska jag hinna till skolan i tid behöver jag ha hjälp att lämna barnen. Både förskola och fritids öppnar samtidigt som mitt tåg går. Det går liksom inte ihop sig. Så nu sitter jag här och väntar på att nån lärare ska få tummen ur och uppdatera tiderna så jag vet om vi alla ska upp i ottan och om jag måste kalla in barnvakten eller om vi får sovmorgon. Så jäkla frustrerande!

Men det dök upp en kul sak idag... Jag ska få gästblogga i en annan blogg. Nästa vecka kommer ni kunna läsa det inlägget. Jag uppdaterar om när och och var. ;-) Kul är det i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...