onsdag 23 oktober 2013

Loppi blogbag!

Igår fick jag hem Loppis blogbag! Åh vilket härligt innehåll!!!!

Filmen Croodarna ska blir riktigt rolig att få titta på. Just nu har vi gömt den. Vi tänkte överraska barnen med en gemensam filmstund!

Kvarnen från Santa Maria med den nya smaken Coriander & Chili doftar jättegott! Både jag och maken stod och doftade på den igår kväll. Misstänker att det blir en ny favorit i krysshyllan. Och jag älskar när kryddorna kommer med kvarn. ;) Dessutom låg det med ett recepthäfte som ska bli kul att utforska.

Barnängens deodoranter har jag bara positiva erfarenheter av sedan innan så jag hoppas på samma resultat den här gången.

Mellanmålet från Reztart tänkte maken stjäla men jag läste vad som stod på den och tyckte det lät helt okej så jag ska nog prova den själv.

Däremot vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om SweetDrops Stevia från SweetLeaf. Jag är ju lite skeptisk mot allt vad sötningsmedel innebär men jag måste erkänna att det låter spännande att kunna smaksätta ett helt glas mjölk med bara fem droppar för en god chokladsmak.

1 kommentar:

  1. Hoppas du gillade steviadropparna! Det ska sägas att inte all stevia behöver vara naturlig heller, därför blev jag superglad när vi hittade SweetLeaf som inte utvinner sin stevia med kemikalier utan pressar ut de söta glykosiderna ur örten med hjälp av vatten.
    /Madeleine, SweetLeaf Sverige

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...