onsdag 9 oktober 2013

Hyresvärden dricker champagne och jag får kliva i en sjö...

Sen i vintras har vi felanmält till Nynäshamnsbostäder att det är en stor grop i asfalten under hjulen på vår bil på parkeringen, på minst 5cm. Vi har dessutom i flera år felanmält att det blir en sjö utanför porten så fort det regnar. Jag har klagat och klagat... Man tröttnar liksom till slut. Parkeringen ska visst fixas innan vintern... Sades det för nån månad sen. Och utanför porten skulle det borras ett hål i asfalten var det sista jag hörde... Dom måste ju verkligen vara rädda om huset med, för det mår nog väldigt bra av alla dessa översvämningar...
dagens abc-sändning berättade dom om hur Nynäshamnsbostäder var på studieresa i Frankrike. För att titta på champagne. För 250 000kr. Inte konstigt att dom inte har råd att se till att asfalten är okej på gården. Jag hade nog inte reagerat lika starkt om jag visste att dom lagade det man felanmäler på en gång. Eller om dom hade besökt hyresbostäder i Frankrike. Men en champagneresa?! Nej tack! Se till att jag kommer in i porten utan att kliva i ens sjö istället!!!

3 kommentarer:

  1. Låter som allt är som det ska vara då,,,,,för dom alltså.

    SvaraRadera
  2. Fy fasiken så less man blir Hyresvärdar som inte bryr sig om Hyresgästerna & dess boende :( Sedan när man hör det här med Champagne i Frankrike kan jag förstå det känns ännu jäkligare! Hoppas ni har pratat med Hyresgästföreningen i region Stockholm! Hoppas innerligt ni får det här åtgärdat!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...