måndag 15 april 2013

Vårrusk och polisbesök...

Gomorron i vårrusket. Idag startar dagen med motsatt väder mot igår. Alldles mulet är det ute. Men bortsett från att det är lite trist med mörkret och dysterheten gör det mig inget. Regnblasket får ju snön att smälta snabbare. :-)

Gårdagens värme fick mig att inventera att vårkläder. Kändes riktigt bra. Måste bara kika efter regnkläder till Malin så är vi klara. Känns riktigt bra.

Jag ska passa på att kika efter regnkläder idag. Måste upp till polisstationen i Handen. Tydligen ska man komma ihåg att byta ut sin legitimation med jämna mellamrum. ;-) Jag hinner precis göra ny innan gamla leget går ut. Men tror jag måste ha med mig nån som i tygar att jag är jag när det ska hämtas ut... Så sent fixar jag det. Men hann i alla fall upptäcka det innan det va helt försent. Och det känns riktigt bra att bli av med det. Gillar inte frisyren alls på det jag har nu. Plus att dom tog bilden utan glasögon så folk tittar alltid en gång extra om det verkligen är jag...

1 kommentar:

  1. Ja men just det nytt leg.... Skulle jag behövt göra för länge sen. Mitt gick ju ut samma dag som vi åkte på bloggkryssning ;)
    Regn är helt okej just nu tycker jag för precis som du skriver så borde snön försvinna då :) Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...