tisdag 26 februari 2013

Matvägran och energiladdning

Snörvel, snörvel. Eller nja, riktigt så illa är det inte, men förkylt i alla fall. Värst är huvudvärken som ligger där i bakhuvudet hela tiden...

Idag är det jag och Malin som är hemma. Och hittills idag har hon varit en piggare tjej. Får se hur eftermiddagen blir. Det var ju då hon blev sämre igår. Skönt det. Turen ut igår gick väl så där... Vi lyckades göra det vi skulle men innan hann Malin bli helt hysterisk i vagnen innan hon till slut somnade en stund. Hon sov inte så länge och vaknade sen och grinade och grinade. Mutade henne med kakor, russin och saft och det gick så där. Fick i henne lite i alla fall. Sen somnade hon bredvid mig i soffan och sov i över två timmar. Vaknade medan jag lagade middag. Sa att hon var hungrig men när vi väl satte oss tog hon en tugga minimajs. Till slut fick vi i henne en liten skål yoghurt. Och det har fortsatt så idag. Hon äter lite men inga stora mängder.

Just nu sitter hon lugnt och ser på film medan jag försöker hitta koncentrationen till att plugga lite. Går så där.. Men det blir nog bra. Laddar i alla fall för att kliva av bussen ett par hållplatser tidigare sen och gå sista biten till skolan. Jag gjorde ofta så innan snön kom och tänkte ta tag i det nu igen. Så håll tummarna för att trottoarerna är okej att gå på. Jag känner mig riktigt lockad av en promenad, speciellt som solen skiner så härligt.

Nä, nu ska jag tydligen roa minimonstret igen. Filmen var tydlige inte bra. ;o)

1 kommentar:

  1. Kolla upp så de inte är någon streptocker infektion tycker de låter lite som sådan varning:..

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...