onsdag 16 januari 2013

Skola, fundering, kalasplanering....

Det är skola som gäller idag. Eller i alla fall på förmiddagen. Jag ska ha första lektionen i administration. Ska bli spännande. Jag har inte satt mig in alls i vad det ämnet innebär.

Efter lektionen är det raka vägen hem som gäller. Ringde till värden igen och hamnade på en telefonsvarare där jag meddelade att jag förväntar mig ett besök idag! Det var faktiskt ganska skönt att få gå hemifrån sen. Jag fryser mindre ute i -6 grader än inne. Och nä, jag har inte klätt på mig mer än nödvändigt. Jacka, skor och mössa är skillnaden mot när jag satt hemma... Jag bävar för hur kallt det kommer vara hemma i helgen för temperaturen ska hamna på mer än minus tio grader...

I eftermiddag ska jag planera det sista inför lördagens kalas. Emilia har sina önskemål som jag ska försöka få till. :-)

Jag ska dessutom njuta av att det är dagsljus ute idag. Gårdagens snöfall har dragit vidare och lämnat en vacker vit värld efter sig. Även molnen är borta idag och det är nästan så att solen tittar fram. Här ska energitankas för fullt!!

1 kommentar:

  1. Hoppas verkligen att dom kommer idag och fixar er värme. Så där kallt kan ni ju inte ha det inomhus.
    Lycka till i skolan idag :) Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...