lördag 1 december 2012

1 december!

Åh vad jag myser. Det är redan den första december. Första advent imorn. Och jag älskar min stjärngardin! Den ger sånt lagom sken nu innan alla är vakna. Sen ska det tändas en stor stjärna bakom gardinen också. Resten av lägenheten har fått sin adventsbelysning den med. Jag är lite ledsen bara att ljusstakarna i fönstret inte kan tända förrän jag har handlat. För självklart har det gått sönder en lampa i varje sen jag provade dom i onsdags...

Idag vaknar vi än en dag till snöfall. Det är så härligt. Så idag ska vi ha premiär för pulkorna. Inte för att jag tror att det finns så mycket snö att åka på utan för att barnen blir så lyckliga!

Dessutom ska här, alldeles strax, bakas en massa fika. Sebastian ska stå på julmarknaden i Ösmo centrum med scouterna och då ska han ha med sig fikabröd.
Sen fyllde världens bästa make år i går och ska firas idag. Det kan ju vara gott med lite fika.
Imorn ska grabbarna spela hemmamatch. Till den ska vi förbereda massor av mackor så dom kan servera toast. Och så ska jag hinna med en massa skolarbete i helgen. Det närmar sig avslut med stormsteg nu!

Jag tror vi får en riktigt härlig helg i det Wahlströmska palatset den här helgen!
Och det började bra redan igår. Då kom Sofia och Johanna över. Vi åt räkor och hade supertrevligt! Lagom till sista gästen gick hem kom maken. Han tillbringade kvällen på julgalan. Och jo, jag är lite avis. Å andra sidan mäter sig finsällskap ganska bra mot en julgala. :-)

Nä, om man skulle börja baka nu... Ha en fin första december!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...