söndag 23 oktober 2011

Pingviner och för lite steg!

Hmm.... Det där med steg och helg är tydligen ingen bra kombination... Trots att vi lämnade bilen hemma när vi hämtade grabbarna är jag inte uppe i mina 10000 steg eller ens i närheten... Jaja... Får väl ta igen det i kväll eller i veckan. Målet är ju 10000 om dagen och jag kan nöja mig med att snittet blir 10000 per dag. :o)

Annars har det även idag tillbringats en del tid här vid datorn. Är lite tråkig så där... Men har här på vänster sida lagt till knappat till bland annat bloggens facebooksida och till min twitter. Nöjd!

Har varit runt och tävlat på lite olika bloggar. Vilka ser du HÄR. Tänkte ge mig på några andra tävlingar med lite annat innehåll med! ;o) Vore ju perfekt med lite bra vinster nu inför julen! För även om jag börjar jobba innan jul hinner jag inte få en ordentlig lön i år och det kommer kännas.... Men det ordnar sig alltid! Vi kan ju vinna en miljon, vad vet jag. Eller så får Tony ett sånt där jobb där han tjänar ett par hundra tusen i månaden. *fniss*

Har ni sett dessa små söta pingviner? Gillar du att sticka? Då kan du hjälpa dom här små sötnosarna!

Sedan oljan från ett grundstött fartyg har drivit in mot landets stränder behöver pingvinerna hjälp för att hålla sig varma, skriver ABC News.
Tröjorna skyddar dessutom pingvinerna från att få i sig olja när de putsar sina fjädrar, och ska klä fåglarna tills de är friska nog att skrubbas rena.

Här finns beskivningen om du känner att detta är nåt för dig!

2 kommentarer:

  1. Men du de där tävlingarna alltså....jag blir ju grinig om du går och vinner en av de där Wigglisarna och inte jag fattar du väl ; - )

    SvaraRadera
  2. Ja, men jag vinner ju iaf aldrig nån... Vi får väl vinna varsin... :o)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...