måndag 30 maj 2011

Rätt eller fel?

Vad tycker ni? Rätt eller fel? Ingen del av den smutsiga delen kissar sätet...

5 kommentarer:

  1. Personligen tycker jag mest att det ser slafsigt ut, men samtidigt är det väl inget "fel" i det. Så länge du inte hindrar andra passagerare.. ;)

    SvaraRadera
  2. Hihi... Såg just vilken fin staving det blev med. ;o)

    Nä, jag skulle aldrig hindra en annan resenär på det viset, det är inte min grej. Oftast har jag dessutom en tidning under om jag sitter så.

    SvaraRadera
  3. "Kissar sätet"? Nuddar sätet, menar du? Långt-bort-i-stan-slang? ;-)

    Jag satt ofta så "förr", också detta "inte nudda sätet", men inte längre. men sitter gärna och lutar mig mot fönsterdelen (med rumpan på sätet) vriden ut mot gången, med benen i kors. (Hm, skum beskrvining) men det innebär att jag typ blockerar alla fyra säten i "gruppen" eftersom mina ben förminskar de andra platsernas "plats".

    Självklart flyttar jag på mig, eller undviker att sitta så om det är mycket folk. Men om 50% av vagnen är tom, så varför inte sitta bekrämt?

    SvaraRadera
  4. Lite som samma logik att lägga typ skräp BREDVID sig. Helt ok, så länge du har för avsikt att ta med det och slänga det (senare)

    SvaraRadera
  5. Skrotis - jag och min mobil är inte alltid kompatibla med varandra när det gäller stavningen... ;o) Lät lite kul så det fick vara kvar. Hihi

    Och jo, så gör jag oftast med, fötterna ut mot gången, ryggen mot väggen, benen på sätet... Fördelen med korta ben. *asg*

    Och vad då, jag trodde det var mnin självklara rätt att sno all plats i "min fyra" på tåget när det ändå är halvtomt. ;o)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...