söndag 24 april 2011

Mat, skor och sol!

Fredagens fika hemma hos Tonys föräldrar var jättetrevligt och vi avslutade med att få ut och sparka fotbollskrocket! Superroligt spel! "Vanliga" krocketbågar och en fotboll per lag. Banan gjordes dessutom precis vid en slänt... Måååånga försök blev det att få upp bollarna tillbaka på banan. ;o)
Vi hade superskoj! Tjoade och tjimmade länge och njöt av den härliga kvällen!

 
 Emilia, som inte var med och spelade, passade i stället på och testa om hon kunde krypa under bågarna. Så söt! Tyvärr hann jag inte fånga henne på bild tidigare... 

Igår åkte jag och barnen iväg till Orminge direkt efter frukosten medan Tony åkte ner till båten.
Vi mötte upp Erika i centrum och gick raka vägen till lekparken. Till barnens stora lycka! Grabbarna har tjatat om den sen dom var där och sov över i januari. Vi satt i solen med bara armar och njöt massor!!!

Hemma hos mams och paps bjöds det på sällskap av världens absolut bästa mormor, MIN så klart! Och även min moster Gunnel och morbror Lelle var med. Vi målade en massa ägg och ännu mer god mat! Till nästa gång det är dags att göra sill måste jag sno mammas recept på Rysk sill. Den hon hade gjort nu var bara såå god!!! Och min egen inlagda sill fick beröm den med. ;o)
 Äggmålning pågår! Malin fick vara med på ett litet hörn. ;o)
På andra bilden är det min moster Gunnel och min mormor!
 
 Tjejerna fick varsin jordgubbsmössa från Erikas mamma! Sååååå fina!!!! Jag är så tacksam!! 
- Är det inte mat snart??? ;o)

Det blev en sen hemgång för barnen och det märktes på Oskar och Emilia att det har hunnit bli ett par sena kvällar nu. Oskar körde sitt ska-inte-sova-race så Basse hamnade i soffan och det slutade med att han satt uppe och kikade på Indiana Jones med mig och Tony. Det är nog första gången han ser en hel textad film. Och det gick bra. Förstår bara inte hur han orkade hålla sig vaken till klockan var nästan halv elva. Det är nog dags att acceptera att min lilla kille börjar bli en stor kille!!

Idag har jag och ungarna varit på dagisgården och lekt ett par timmar. Eller barnen lekte och jag solade med en bra bok i handen. ;o) Det var så himla skönt! Gassande sol och det gick att sitta i bara linne! Så lite färg har jag fått nu. :o)
Det var barnen som hade önskat att vi skulle tillbringa dagen på dagisgården och vi hade med oss lunch också. Blev en riktigt härlig dag!!!
 I morgon väntar en till dag utomhus! Det är äntligen dags att sjösätta båten!!! Tony åker ner redan tidigt, tidigt, typ halv sju eller nåt sånt. Jag och ungarna åker efter när vi är klara här hemma. Ska bli skönt att komma ner. Dessutom har jag lovat att vi ska besöka en stor park i närheten av båtklubben.
Bjuder på denna söta med. Satt på toa och Malin bara skulle upp i mitt knä. ;o)

Jo, förresten, måste ju bara fråga... Vad är det för speciellt med just Converse-skor? Var och varannan blogg och facebookstatus innehåller dessa skor. Så, vad är det som är så bra med just dom? Mer än alla fina färger? Bara en nyfiken fråga liksom...

Nä, nu ska jag fundera klart på om jag ska slänga ihop en tårta till imorn... Farfar fyller år och båtarna i sjön... Känns passande med tårta... Fast det tar en timmes nattsömn... Hmm... :o)

5 kommentarer:

  1. vilken härlig dag!
    jo skorna passar till allt, är snygga och inte så varma. för mina fötter är de dock inte så sköna- men de är snygga så klart jag använder dem =)

    SvaraRadera
  2. Ja du Linda, jag skulle aldrig köpa så dyra skor fast dom inte går att gå i ordentligt, bara för att dom är snygga. Men det är jag det. ;-)
    Och ja, vi hade det jättebra!

    SvaraRadera
  3. haha, nä inte jag heller =) därför är halva priset grymt bra =) då köper jag hehe

    SvaraRadera
  4. Som den tidigare kommentatorn skrev så passar de till allt och finns i många härliga färger. De är svala och sitter som gjutet på mina fötter. Jag använder de som promenadvänliga vardagsskor. Jag har dock också köpt mina till halva priset ;-)

    SvaraRadera
  5. Det ni alla verkar vara överens om är att dom är bäst att köpa på rea, vilket ju måste betyda att dom är för dyra. ;o)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...