tisdag 26 juli 2011

Morgonstund har... spegelblankt vatten..

Bilden är tagen nyss, nu vid fem. På morgonen. Det är så vackert ute!
Och så tyst. Speciellt som det i söndags blåste halv storm...

Jag ligger här, har lite svårt att somna om. Är ensam. Eller barnen är ju i båten med... Men inte Tony. Jag vaknade ur en skum dröm. Jaja, lite bloggande ska hjälpa att släppa drömmen och somna om.

Tony då? Honom lämnade jag av igår. Känns så härligt. Det var första gången på en väldans massa år som jag körde båten själv utan Tony! Tog min mamma med mig då jag var lite osäker på att åka ensam med barnen. Idag funderar jag på att istället lämna barnen hos mormor när jag ska hämta Tony.

Måste ju berätta om Malin med. Hon har börjat gå med att bara hålla en hand, även om det går sakta. Med att hålla två händer går hon betydligt snabbare. Och längre sträckor. Igår gick hon från brasan till dansbanan. Ska försöka fånga avståndet på bild sen.

Emilia har tydligen blivit en hejare på att ro men jag har missat det hittills. Tänkte försöka få henne att ro mig och Malin idag.

Och så hoppas jag att den minimala vinden håller i. I så fall ska vi ut och långsimma sen. Så jag kanske borde försöka somna om nu...

Hoppas ni andra får en härlig dag!!!

4 kommentarer:

  1. Låter mysigt. Hoppas ni får en mysig dag :-)

    SvaraRadera
  2. Heja Malin! Och heja storroddaren Emilia med förstås :-)
    Och inte minst, heja Linda som kör båten själv igen :-)

    SvaraRadera
  3. Mysigt själv måste vi tyvär lämna landet i gränna och åka tiil baka hem till stockholm känns kjobbigt men nödvändigt har varit här i två veckor nu så tvätthögen är ganska full nu heja malin

    SvaraRadera
  4. andrea - det är mysigt! Och ja, vi fick en härlig men varm dag!

    Martina - Ja, hejja mig!!! :-P

    Virre - känner igen det där med tvätthögen! I år har vi åkt hem med ca 10 dagars mellanrum och lämnat av tvätt men annars så passar vi på att tvätta upp under tiden... :o)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...