söndag 4 december 2011

När andra ljuset brinner....

Andra advent!

Det har varit en omtumlande vecka!
Att börja jobba tog mer på krafterna än jag trodde att det skulle göra! Det känns dessutom lite konstigt att komma tillbaka efter nästan två år och ändå tycka att allt känns som vanligt. ;o)
Den stora skillnade, förutom bland personalen, är att det är förändringar i kassasystemet. Och efter fyra arbetsdagar börjar jag få koll på det ordentligt. Jag har inte koll på alla priser ordentligt. Dom gamla sitter inpräntande och mer än en gång har jag varit på väg att säga fel pris av bara farten. ;o)

Igår jobbade jag min första helgdag på vääääldigt länge!
Jag var lite lätt negativ när jag vaknade igår morse men när jag väl var på plats var det skitkul! Jag kände verkligen vilket bra jobb jag gjorde och jag hann med så mycket som flera andra inte ens hade en tanke på att det borde hinnas med. En rejäl egokick! Dessutom fick jag bekräftat att en sak jag tyckte var lite konstig faktiskt var konstigt! Yeay! ;o)

Fick chans att gå hem tidigare än sju igår och ja, jag tog den. Dels för att jag började bli så otroligt trött av att ha varit vaken sen fem, men också för att det var mysigt att hinna hem och säga god natt till barnen. ♥

Veckan annars då?
Vi firade underbara maken! Hade en väldigt trevlig kväll med hans familj på besök.

Och i måndags var jag ju på spotting och ja, det kommer ett inlägg om det! Har inte glömt bort det!

Dock känner jag mig faktiskt lite stressad, vilket jag inte borde göra, men i alla fall... Det är en så stoooor mängd med julkalendrar i en lika stor mängd bloggar som jag hade sett fram emot att tävla i och nä, orken finns bara inte!
Ja, ja, det får bli som det blir. Hoppas ha lite ork idag och imorgon på min lediga dag att komma i kapp lite granna. ;o)

Nu ska jag klä på mig och barnen (maken får klä på sig själv ;o) och sen ska vi tillsammans med farmor och farfar åka till julmarknaden i Nynäshamn.

1 kommentar:

  1. hoppas de va en mysig jul marknad och att maken grejade att klä på sig:)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...