torsdag 31 mars 2016

Sista inlägget


Det här blir sista inlägget här, på blogspot. Men absolut inte sista inlägget! Jag har till slut tagit steget och blivit helt min egen. Jag bloggar vidare på lindaw.se men i en ny fräsch blogg med ett kärt gammalt innehåll. ;)

tisdag 29 mars 2016

En toppenpåsk är slut!

En lång men riktigt härlig helg är slut! Vi har gjort massor och inget. Vädret var strålande hela helgen även om påskdagen var en aning blåsig. Det kompenserades på annandag påsk med ännu bättre väder.

Vi har ätit massor av gott. Våfflor på våffeldagen. Så mycket god mat på påskafton. Inlagd lax och sillar. Lamm, gravad lax, potatissallad och massor av annat. Vi målade ägg. Resten av helgen åt vi rester. Mums!!!

Vi har umgåtts med vänner och familj. En mormor har firats på födelsedagen. Ungarna har fått så mycket påskägg och påskgodis att det borde ha räckt hela våren.

Vi har ställt fram klockan. Blåsippor och tussilago har slagit ut. Det har cyklats för fullt. Årets första lunch på balkongen.

Jag har njutit hela helgen och hade det inte varit för att kroppen är lite trött efter omslaget till sommartid hade jag mått toppen idag! Jag tänker inte ens lägga energi på att gnälla på dagens regn. För helgen blev toppen!

Nu är det tillbaka till vardagen igen. Idag är det ny kursstart igen. Hoppas det blir en bra kurs. Litteraturen är inte de  nyaste så vi får se...

söndag 27 mars 2016

Påskafton!

Vilken dag! Så härlig! Sol! Lunch på balkongen! Årets första blåsippor! Påskafton! Familj och nära och kära! God mat!!! Gott att dricka! En riktigt härlig dag!!! Tack alla inblandade! Och grattis mamma!

lördag 26 mars 2016

Just nu på instagram :)


Årets första lunch ute! #balkongen #minlillaoas #vår #sol #ljuvligt #bubbel #ganciaprocecco #gancia #tonfiskmacka

Just nu på instagram :)


Årets första blåsippor! #vår #vårsol #blåsippor

torsdag 17 mars 2016

Otrogen med en annan...

Jag bloggar för fullt mest hela dygnet just nu... Bara inte här.. Skolarbetet görs ju i en blogg just nu och det har fått ta sin lilla tid. I övrigt försöker jag hinna njuta så mycket som möjligt av solen och vårvärmen! Och det är vad jag ska fortsätta med så fort jag är klar vid datorn om en stund. ;)

Hoppas ni också njuter av solen och värmen!

onsdag 16 mars 2016

Just nu på instagram :)


Årets första lekparkshäng. Med glass. I skuggan av den strålande solen. ;-) #sol #vår #lekpark #gården #härligt

tisdag 15 mars 2016

Bröllopsdag!

Idag är det åtta år sen vi gifte oss, jag och Tony. Det känns som det hände alldeles nyligen och samtidigt för jättelänge sen.

Vi har haft våra upp och ner genom åren. Inte bara som gifta, utan under våra år tillsammans. I juni har vi varit tillsammans i 18 år. Det är länge! Och då har vi känt varandra ännu längre än så. En hel evighet.

Tony har foton på mig när jag är i Emilias och Oskars ålder från somrarna på Korpen. Både han och jag är ju uppvuxna på den ön på somrarna. Våra mammor likaså. Så ja, jag var inte allt för gammal när vi träffades första gången. Men det tog många år innan jag såg honom som annat än en vän.

Först i andra halvan av tonåren började jag se nåt annat än en vän. Men det var läskigt. Han är elva år äldre än mig. Han var ju vuxen. Hahaha. Jag tror att jag var den enda som nojade över ålderskillnaden. Det tog sin lilla tid innan det släppte helt. Men jag nojade i onödan. Ålderskillnaden märks bara när vi pratar om musik och barnprogram vi växte upp med. Och kläder. Hahaha!

Det var inte helt självklart att det skulle bli vi från början. Jag höll på att strula bort allt helt. Men så tog jag mig i kragen innan Tony tröttnade på att vänta. Som tur var. Vilket jag är oerhört glad för idag.

Vi har som sagt haft våra upp och ner. Vi har gått igenom oerhört mycket. Stort och smått. Positiva och negativa händelser. Vi har tagit oss igenom det och kommit ut starkare tillsammans.

Vi har fyra barn. Det har vi gjort riktigt bra! Jag förstår bara inte hur dom har kunnat bli så stora redan. ;-)

Jag älskar min man! För att han står ut med mig och mina humörsvängningar. För att han finns där för mig. För att han låter mig somna först när jag behöver det. För att han är han!

Jag älskar dig Tony!

måndag 14 mars 2016

Funderingar, lycka och håll tummen!

Måndag. Ny vecka. Nya erfarenheter! Jag kom på idag att vi redan är mitt i mars. Shit vad tiden går fort! Redan nästa är det påsk till exempel. Och apropå påsk. Mina söta tjejer vill att vi ska fira påsk på samma sätt som dom senaste två åren - med stora familjen hemma hos oss. Ett problem är bara att vi har en annan soffa nu som inte är lika lätt att flytta runt. Jag måste fundera på den... Men visst skulle det vara trevligt att ha alla hemma hos oss. Jag gillar ju sånt!

Nåt annat jag gillar är att Tony köpte blommor igår på vägen hem. Penséer och påsklilja till balkongen. Tyvärr var jorden slut så jag kunde inte få den nu. Tur att vi har Ösmo plantshop runt hörnet. Han får åka förbi där nån dag i veckan istället. Helst så snart som möjligt. Vädret ska ju bli toppen.

Tyvärr lovar dom inte riktigt lika varmt till helgen. Ni kan ju få hålla tummarna för att det inte blir minusgrader och allt för kallt. Sebbe ska vara med i scouternas 24:an. En tävling under 24 timmar. Man sover om man hinner annars är dom i farten hela natten. Men det vore skönt för dom om det inte blir allt för kallt. Har för mig att det var ganska kallt förra året med. Då sprang han ju runt i skogen med bruten tumme och gips. Hahaha

Nä, passa på och läsa lite kanske. Den där MrGrey skriker efter uppmärksamhet. :-P 

söndag 13 mars 2016

Det var den helgen det...

Då var den här helgen snart slut så... Känns ju så där. Jag har ju precis börjar komma igång. Hahaha!
I fredags kväll blev det bara lugnt. Sebastian var på Exit, fritidsgården. Oskar och Tony var i väg på träning. Malin hoppade i säng i tid och Emilia och jag kollade på säsongsstarten av Let's Dance. Hon fick se ett par danser innan jag tvingade henne i säng för att hennes ögon gick i kors.

Igår vaknade jag i ottan. Suck. Men det var härligt att se att det var ljust ute redan klockan sex på morgonen! Jaja, det var ju liksom bara att gilla läget, jag kunde inte somna om. Förmiddagen blev ganska lugn. Jag passade på att spela och läsa lite. Hehe...
Efter en tur till centrum på eftermiddagen för att handla godis fortsatte vi att bara vara. Jag passar på att sitta en sväng på balkongen. Det var skönt, om än lite kallt, så länge solen sken. När tallarna kom i vägen blev det svalt. Och så hade jag sällskap av en väldigt rastlös dam i karantän. Hon var inte lycklig över att inte få gå ut med sin syster och leka på gården...

På kvällen blev det mello. Årets final. Malin somnade till sista bidraget. Som dessutom kom sist med poängen med. Hahaha. Det är tydligen inte så populärt att bada naken på Sergels torg. Hahaha. Ja, jag har dålig humor!
Jag hör till skaran som gillade årets vinnare Frans. Det är en härlig låt.

Idag har det hunnits med lite plockande hemma. Tjejerna har fått springa av sig ute lite. Vi passade på medan inga andra var ute så kunde Emilia med gå ut. Karantänen är inte hävd ännu. Men imorn blir det skolan för damen.

Jag har hunnit med lite skolarbete också. Det är lite komiskt att uppgiften bland annat går ut på att skapa ett blogginlägg. Vi arbetar med statistik och ska visualisera den i våra blogginlägg. Jag fick däremot fråga i fredags vad det kommer vara för format på bloggen det ska publiceras i. Kan ju vara bra att veta när vi skapar våra illustrationer. Den läraren som var med då kunde inte svara på det... Så jag hoppas vi får svaren imorn.

I övrigt blir det nog en lugn eftermiddag idag. Tony och Oskar är iväg på match. Jag kunde tyvärr inte följa med på grund av karantänen. På vägen hem har jag bett Tony att stanna till och handla hem jord och blommor till balkongen. Det kliar i fingrarna att få ordning där ute. Det ser ju så grått och trist ut nu. Speciellt som alla träd runt omkring är alldeles kala. Dom har dessutom lovat toppenväder och varmt i veckan så då kan det ju vara passande att fixa med blommorna. Tänkte passa på att plantera om alla pelargoner med. Det är dags nu känner jag.

lördag 12 mars 2016

Just nu på instagram :)


Påpälsad med tröjor och filt för att inte frysa ska årets första kopp te på balkongen drickas! #vår #balkongen #minlillaoas #snugrug #fiftyshades #sol #envis

fredag 11 mars 2016

Just nu på instagram :)


Mina fina vinst från @carloscar_design som jag vann hos @mammatill3.nu har äntligen kommit. En läcker #matteroms och en #spork. #vinst

Bakslag, solsken och blommor!

Shit vad trött jag var igår! Önskade att jag stannat hemma hela vägen till skolan. En känsla som förstärktes när det visade sig att det smugit in sig ett fel i schemat. Jag hade inte behövt vara där. Men läraren bad om ursäkt ordentligt och gruppen fick en hel del gjort så det var inte helt i onödan jag var där.

När jag väl kom hem var jag halvt död. Å andra sidan såg jag nog väldigt pigg it bredvid den lilla damen som låg i soffan. Stackarn var helt slut. Är fortfarande. Vi hade ett litet bakslag efter middagen. Det lilla hon fick i sig stannade inte kvar. Idag kör dom på att skeda i vätska var tionde minut för att försöka få ordning på vätskebalansen i alla fall. Det var en liten ynklig tjej som låg i soffan när jag gick nu.

När jag kommer hem igen har jag lovat Malin att vi ska ta en promenad till Plantshoppen. Vi ska titta på blommor till balkongen. Nu när den är städad och klar i väntan på värmen saknad det blommor. Funderar på om jag vågar ställa ut lite påskliljor och penséer. Det är ju ändå fortfarande kallt på nätterna.

Inomhus har jag redan pyntat med minipåskliljor i köksfönstret. Köpte dom redan förra veckan när jag planerade att byta ut gardinerna. Kom ju aldrig så långt då tyvärr. Men häromdagen fick lite energi och tog tag i det. Numera är köket ljust och inte ett spår av julen finns kvar. Så skönt.

En liten påminnelse till mig själv - börja släpa på solglasögonen! Solen skiner så härligt så men det är lite jobbigt i ögonen när man är toktrött! ;-)

torsdag 10 mars 2016

Just nu på instagram :)


Det är inte varmt. Och det är för mycket tallar i vägen. Men det är vår och årets första häng på balkongen. Som precis fått sig en vårstädning. Nu saknas bara lite blomster. Och apropå blomster då verkar jordgubbsplantorna ha överlevt vintern. Yeay! #minlillaoas #balkong #lycka #sol #vår #vårsol

Just nu på instagram :)


Vilken besvikelse! Det lät väldigt gott med ananas och citrus. Och det hade säkert varit det om det inte vore för sötningsmedlet. Som bara stod med i det finstilta. Det borde finnas en tydlig märkning på varor som innehåller sötningsmedel, oavsett vilken sort det är... #fanta #fantaananas #sötningsmedel #besvikelse #surt

Blurrigt, dimmigt, sjukt.

Trött, trött, trött... skola... bilden får demonstrera läget just nu...
Jag stannar i min bubbla så länge jag kan trots skola. Önskar jag kunde stanna i sängen. Natten var för lång.

Magsjukan är på besök. Den milda versionen. Peppar peppar. Vi håller mini hemma men dom stora får gå. Mamman fick gå. Eller vad då fick, hon var tvungen. Ja, allt är ju ett val... Vi har labbar på schemat idag. Misstänker att jag missar alldeles för mycket av att vara hemma. Tony fick vabba.

Och ja, jag vet att jag går emot alla mina principer. Det är inte lätt. Men fröken som är sjuk kommer hållas hemma. Hennes syster likaså. I minst 48h efter sista kräkning. Där är vi i alla fall stenhårda.

Något som däremot är skumt idag är bristen på ångest. Hela förra vecka låg den som klump i kroppen. Idag nästan inget alls. Känner mig mest sjukt trött bara. Nånstans har jag i och för sig varit inställd på att magsjukan skulle dyka upp den här veckan men ändå... det känns konstigt.

Och just det. Emilia väckte mig för att hon inte kunde sova i natt. Jag satt vid hennes säng för att hon skulle kunna somna om. Tankarna vandrade. Jag lyssnade på tjejernas nattljud och tänkte att det inte skulle gå att ropa hej ännu trots att dagis tog ner magsjukelappen igår. Funderade vidare på att colan inte kunde drickas nu i veckan men kanske till helgen om inget hände. Den köptes in förra veckan när vi förväntade oss att nån av ungarna skulle bli smittad. Efter den tanken tog det max tio minuter innan Emilia meddelade att hon mådde dåligt. Jag måste ha känt det på mig. Även om jag trodde att det var Malin som skulle bli dålig.
Nä, nu får det vara nog på kräkbloggande för ett tag. Måste ta mig i kragen.

onsdag 9 mars 2016

Som vi har längtat!!!

Yeay!!!! Som vi har väntat och väntat! Och så visar det sig att jag har ljugit för barnen sista veckan! Våren är här!!! Från och med idag räknas det som vår hos oss. Det innebär att mitt tjatande om att barnen ska klä på sig för att det är vinter ute har varit en ren lögn sista veckan. Hahaha

Gympaläraren på SVT

Igår började en ny serie på SVT, Gympaläraren. För den som missade finns den att se här på SVT play. Jag rekommenderar er verkligen att se den. Inte bara för att den spelades in i mina söners skola utan för att budskapet är så oerhört viktigt. Vi rör oss för lite och det gäller våra barn med.
"Unga rör sig allt mindre och mår allt sämre. Sveriges nya träningsguru Kalle Zackari Wahlström vill göra något åt saken. Han åker tillbaka till sin gamla högstadieskola med uppdraget att få eleverna att röra på sig med. Men första mötet med verkligheten blir en chock. Halva klassen är frånvarande från skolidrotten. Kalle har mött sin största utmaning någonsin." Avsnitt 1 av 7.
Kalle Zackari Wahlström har under hösten och vintern varit i Vanstaskolan och spelat in serien som nu visas. Vi som föräldrar har involverats genom veckobrev och möten. Det som från början lät som en serie om hur skolans idrottslektioner ser ut kom att bli nåt helt annat. Det har varit en tankeställare och en ögonöppnare, i alla fall i det här hemmet. Rör våra barn på sig tillräckligt? Dom tränar ju ändå... Men är det tillräckligt? Hur är det hos dig, som läsare? Rör du och dina eventuella barn på er ordentligt?

Det enda jag kände var tråkigt med det avsnitt som gick igår är vinklingen att inga föräldrar brydde sig om att komma på Kalles första möte. Informationen som gavs till hemmen kom sent och mötet låg en fredagskväll. Jag minns själv att vi kände att detta möte inte passade in för oss. Vidare gav inte inbjudan så mycket mer information än att Kalle skulle berätta lite om programmet och att det handlade om en dokumentärserie för SVT. Man påpekade också, som synes, att det skulle filmas på mötet och att det materialet kunde komma med i programmet. En del kanske avskräcktes av det...
Jag tror många fler än vi i det här hemmet inte förstod vikten av detta möte. Vi läste information som regelbundet kom via mail och kände att det var okej att man filmade i våra barns skola. Vi tolkade det mest som en kort informationsträff.
Men oavsett varför fler föräldrar inte kom på mötet så kan jag ju meddela att det förändrades allt eftersom terminen gick. Och vi var en ganska stor skara föräldrar på plats under det avslutande mötet. Där fick vi dessutom en liten förhandsvisning om hur det skulle se ut på tv så småningom. Riktigt kul.

Det här är en viktig serie om ett väldigt viktigt ämne! DN till exempel skriver att det är sorgligt, och det är det på sätt och vis. Och kanske är det ändå så att det där första mötet ändå visar på hur föräldrars intresse för barnens aktivitet och rörelse ser ut? Det har fått mig att fundera. Jag är kraftigt överviktig och är inget fan av att träna. Hur speglar sig det i mina barn? För att skapa mig lite koll har jag nu tvingat på mina barn, ett i taget, mitt aktivitetsarmband. Det ska bli intressant att se vad det ger. Och det det ska bli spännande att se resten av serien. Vi har redan sett Sebastian synas i bild, även om han inte är en av dom elever som följs lite extra.

tisdag 8 mars 2016

Ögon i kors, onödig kostnad och skönt!

Det blev en riktigt lång dag igår. Jag var ju på plats i skolan nästan två timmar innan vi började. Men så fick jag massor gjort med. Så det är ju skönt. Efter föreläsningarna satt jag kvar med min grupp ytterligare en timme och skrev. Sen hem för att fortsätta några timmar till. Till slut gick ögonen i kors av skolarbete.

I övrigt händer inte så mycket kul. Jag har en strykhög som skriker efter uppmärksamhet. Hoppas hinna med den imorn. Ruttnar på julgardinerna i köket. Hahaha. Dom är visserligen inte jättejuliga men ändå. Nu vill jag ha vår.

Jag vill ha varmt och ljust! Det blir mer lockande att ta sig i den där kragen då. Det är dags att ta tag i saker och ting... Men jag måste ha nya inlägg och skor och jag ska börja gå igen. Kostar massor. Bläää! Skulle hellre lägga dom pengarna på nya naglar. Hahaha! Japps, bra prioriteringar här! Vill ha en ny vårjacka med. Och nya vardagsskor. Mina lever på övertid just nu. Stackars mig!

Bjuder på en bild från förra året innan jag avslutar. Då hade vi riktigt varmt och skönt ute! Åh vad jag längtar!

måndag 7 mars 2016

Väder, bakslag och blogginlägg.

Det började snöa igår kväll. Ganska mycket enligt maken, samtidigt som det var plusgrader. Det stod i väderleksrapporten att det skulle snöa halva natten och sen regna. Jag tror inte det regnade. Däremot blev det blaskigt. Vi fick gå hemifrån i några centimeter slask. Det jag funderar på nu är om det här och förra veckans snöfall räknas som bakslag. Det vore ju riktigt najs. Tror jag ska börja räkna ner. Hahahah

Idag blir det lång dag med pluggande. Deadline väntar.  En ny delkurs börjar. Jag är väldigt nyfiken på den. Vet att slutuppgiften delvis består av ett blogginlägg. Hehe.

söndag 6 mars 2016

En riktigt härlig helg och nu är det klippt!

Vi klarade oss!!! Malin kunde gå på sitt kalas pyjamasparty igår. Och vilken hit det var! I ett nytt frostnattlinne och med diadem med krona toppat med glitterskor kom hon iväg. Lyckligast i stan tror jag nog....

... här låg det minsann ett påbörjat inlägg som jag hade glömt bort. Det kom lite pluggande och städande emellan. Men så kan det gå. Det känns desto bättre att ta tiden att skriva nu när så mycket har blivit gjort än det gjorde innan.

Det blev en ganska bra men lugn helg här. I fredags var barnen med farmor och farfar från tidig morgon till sen kväll. Det innebar att när jag kom hem efter en riktigt lång seg dag i skolan fick jag och Tony en lugn kväll hemma. Vi åt en god middag, drack lite vin och pratade massor utan att bli avbrutna. Det var riktigt najs speciellt som det inte är speciellt ofta vi är ensamma på det viset. Kvällen slutade dock väldigt tidigt för mig. Redan strax efter nio gick ögonen i kors så jag kröp i säng. Och fick sova gott även om jag vaknade lite väl tidigt.

Igår blev det en lugn förmiddag. Jag var ju tvungen att läsa klart boken om Grey. Vilket dessutom fick mig att bli sugen på att läsa om dom andra böckerna i serien igen. Jag har inte bestämt mig ännu. Hehe...
Mitt på dagen åkte vi upp till Handen, hela familjen. Fyra barn fick nya frisyrer. På somliga syntes det mer än på andra. Dom fick själv välja hur det skulle klippas. Vi åt lite lunch och shoppade lite. Äntligen lyckades jag byta tightsen jag fick i julklapp. Dom var felmärkta och alldeles för små. Jag passade på att byta batteri i min klocka med så nu ska Sebastian få långa mitt aktivitetsarmband en sväng. Oskar har haft det på sig tidigare. Ska bli kul att jämföra lite.

Igår kväll var det kalaset för Malin och vi andra åt en god middag under tiden. Sen blev det mello för hela slanten. Sen kollade vi på nån sjuk film. Jag trodde det bara var en harmlös komedi men den var lite väl magstark upptäckte vi så småningom. Inte riktigt barnvänlig.. Hahaha

Idag har jag som sagt suttit med skolarbetet och städat. Det känns bra att börja den kommande veckan med lägenheten i ordning. Speciellt som morgondagen blir lång för mig. Jag måste avsluta min individuella uppgift. Eller jag vill det i alla fall efter som det nya kursmomentet börjar imorn med. Och i kväll blir det slappa framför tvn. Tänkte kolla ett avsnitt csi med. :)

fredag 4 mars 2016

Uttråkad, vin och pussar

Tralla lalla laaaa! Det är inte helt jättekul att sitta en hel dag och lyssna på redovisningar. Oavsett om det är ganska intressant eller inte. Jag hade ju hellre varit hemma nu. Kan tänka mig massor annat jag hellre hade gjort just nu. Som tillbringat tid i sängen. Hahahaha

Jag tog mig tid att tömma mobilen på en massa junk. Alltid nåt. Hittade över två hundra pdf-filer. Hahaha. Har nog aldrig tömt dom innan. Öppnar ju såna regelbundet i skolarbetet även i mobilen.

Nu längtar jag hem. Det blir en räkpasta till middag. Och så ska vi prova det nya rosévinet från Petter vi har beställt. Hans övriga viner har varit väldigt goda. Men jag måste hitta ett bra recept på middag också. Annars får vi improvisera. Fast det funkar ju det med.

Så ikväll blir det vin och bara vara. Malin har dessutom krävt att få sovmorgon imorn. Synd bara att vi har helt olika syn på vad en sovmorgon är. Hon vill sova till frukosten men kommer oftast upp långt innan. Själv skulle jag kunna tänka mig att stanna i sängen en stor del av dagen imorn. Speciellt om vädret är likadant imorn som idag. Det är väldigt grått och regnigt. Men det innebär å andra sidan att snön smälter. Yeay! Nu är ju sportlovet slut så våren får gärna närma sig nu. ;)
Hittade en söt animering i ett av google-albumen. 

Det är kärlek det!

Idag älskar jag min man lite extra mycket. Denna underbara man gjorde så jag kunde få somna i lugn och ro igår för att slippa slåss med ångesten halva natten. Trots att han själv höll på somna innan han kröp ner i sängen hos mig låg han vaken till jag hade somnat. Min livlina när kräkångesten sätter in är att slippa somna sist. För skulle nåt hända är det inte jag som hör det först i så fall. Japps, jag är knäpp.

Jag hade ju äntligen börjat slappna av. Malin va hemma med mig och allt var frid och fröjd. Tills vi gick på handbollen i onsdags. Jag satt och pluggade medan Malin spelade. När vi passerade genom foajén på väg hem hörde jag kräkljud från toaletten. Panik. Tjejerna fick slita av sig kläderna när vi kom hem och skrubba händerna noga. Hahaha är inte ofta jag tänker på sånt men nu fick jag lite panik. Trots detta lyckades jag sova ganska bra. Men hade svårt att somna.
På morgonen kändes allt bättre.

Tills jag fick höra att den kompis Oskar var hemma hos i tisdags hade insjuknat i skiten kort efter att Oskar gått hem... Gårdagen kantades av ångest. Så att Tony ställde upp som han gjorde igår betyder så oerhört mycket för mig. Så ja, idag älskar jag min man extra mycket.

Hmm... slogs just av tanken att jag kanske borde döpa om bloggen. "En kräkfobikers vardag". Hahahaha. Jag förstår att det kanske inte är superkul att läsa alla mina kräkinlägg men det är tyvärr min vardag just nu. Det, skolan och Mr Grey. Hahahaha

Och apropå skolan. Idag är det redovisning som gäller. Hela dagen lång. Vi är första grupp ut redan vid nio. Sen ska vi lyssna på alla andra till fyra i eftermiddag. Kan bli en låååång dag. ;-) Å andra sidan kan det vara värt det då jag får äta middag på tu man hand med älskade maken idag!

tisdag 1 mars 2016

Mars, magsjuka och mobbing.

Hej och välkommen mars! Känns lite konstigt att det redan är mars. Vintern har gått snabbt! Idag är det vitt och frostigt ute. Riktigt vackert. Och soligt! Det var det igår med. Riktigt vårigt blev det. Och bakslagen är på g nu. Om några dagar väntas det snö. Så nu är det bara att börja räkna. Sju bakslag ska vi upp i.

Idag ringde jag dagis och meddelade att Malin får vara hemma resten av veckan. Fick höra då att magsjukan som går inte bara hemsk utan även har drabbat flera barn flera gånger. Inte kul alls. Återstår att se om vi åker på den nästa vecka när Malin måste tillbaka...

Idag blir det skola igen. Malin har laddat med surfplattan och lite annat pyssel. Själv ska jag dessutom roa mig med att mobba Fia lite. Hon har blivit värsta mjukisen sen hon skaffade pojkvän. ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...