torsdag 31 mars 2011

Vårkänslor!!!

Börjar med lite bilder från i söndags när vi var och firade mormors födelsedag.
Utanför centrum hos mormor och morfar finns det roliga hästar. :o)
På mormor och morfars lekplats finns det konstiga snurror. En väldans fart kan man få i dom.
Stora gungan är väldigt skoj!
  

Oskar, Malin och jag gav oss ut i solen efter fritids igår, måndag. Vi såg fjärilar, blåsippor (den bilden blev tyvärr dålig) och tussilago. I öven en timme strosade vi runt och tittade på vårtecken. Vi gick en kort sväng i spåret i skogen men där va snön för tjock för att det skulle vara skönt att fortsätta.
Eftersom jag misstänkte att det skulle vara en hel del snö kvar på spåret så fick Malin testa att sitta i bärstolen för första gången. En stor hit! I över en timme satt hon där i och var så nöjd så.
Var lite orolig innan för hur det skulle gå men som sagt, det var en hit!

2011-03-30

Dålig bild tyvärr, men årets första tussilagosar syns i alla fall!


Våran lilla sjukling börjar må bättre och eftersom det var sånt fint väder idag igen så passade vi på att gå ut en sväng på dagen. Solen strålade för fullt och den värmer ganska bra. Så idag struntade vi i vinterkläder och satte på oss fleece och ett extra lager byxor bara.

 Vi såg scilla (stavning?) i massor. Det här är bara en del av dom vi såg. Och vi hittade ännu mer blåsippor idag. Myyys!! Nu känns det som vår! Synd bara att det fortfarande är lite väl mycket snö kvar...

 Och man kan ju inte vara ute och njuta av våren utan att premiärgunga!!! Gissa om lyckan var stor!!!
Men oj så det tog på krafterna att vara ute. En timmes promenad och lekande på gården resulterade i att Emilia somnade så fort hon kom in.

När Tony och Emilia gick in tog jag och Malin en kort tur till centrum innan vi gick och hämtade grabbarna på fritids. Och eftersom även Sebastian och Oskar njuter av solen och värmen och att få gå utan tjocka vinterkläder så tog vi den långa vägen hem från fritids. Sebastian gick hem till en kompis medan Oskar, jag och Malin gick hem.

Enstund vid tv'n och datorn innan middagen. Känner mig hängig och frusen just nu... Hoppas det beror på att jag chockat kroppen med en massa frisk luft och inte att jag håller på och bli sjuk...

Tony lagade potatisbullar till middag. Och eftersom Malin redan till lunchen vägrade annan mat än den vi åt så fick även hon potatisbullar till middag. Att bli matat från tallrik var inte populärt. Men att äta bitarna själv från bordet var både roligt och gott. Drygt en potatisbulle och minst en deciliter ärtor senare var hon äntligen nöjd. Att dessutom få dricka vatten ur glas i stället för i mugg eller flaska var pricken över i. :o)

onsdag 30 mars 2011

Prenumerera på en blogg?

Denna text är stulen och kopierad hos Beckah. ;o)

Varför ska man prenumerera på en blogg?
Ska och ska, det är såklart frivilligt men det finns flera anledningar till varför det är en god idé att prenumerera.

1. För sin egen del. Man samlar alla bloggar man gillar att följa på ett och samma ställe. Man får där en lista av alla nya inlägg som skrivs och tycker man att något är intressant kan man klicka upp just det inlägget. På det här viset missar man inget och man slipper sitta och surfa runt till alla sina favoritsidor och "leta" efter uppdateringar.

2. För bloggarens skull. Även om man inte vill använda sig av Bloglovin så kan man ändå registrera sig och lägga till sina favoritbloggar för att visa dem sitt stöd. Ju fler prenumeranter desto högre hamnar bloggen i ranking tex och desto fler hittar till bloggen, en god cirkel så att säga.

Så vare sig du vill använda dig av Bloglovin eller inte så får du gärna lägga till min blogg där:



Follow Från botten till toppen...

Och jag lovar, jag blir lika lycklig för varje ny prenumerant!!! :o)

Uppdatering magsjuka

Visst var det magsjuka som dök upp igår. Medan jag var ner och hämtade grabbarna vid scoutstugan så kräktes Emilia ner hela sin säng. Vi (Tony så klart) bäddade om henne på en extramadrass på golvet. Lite lättare att ha henne där i stället för i en översäng vid magsjuka.
Sen fortsatte det hela natten med jämna mellanrum...

Känns inte som jag har sovit nånting i dag, mer än dom ca tre timmar jag fick på morgonkvisten. Fast jag gick och lade mig långt före Tony så vaknade jag av varenda litet ljud, även bara det lilla ljudet Tony gjorde när han rörde sig i soffan! Suck!

Nu har Emilia varit kräkfri sen fyratiden (tror jag det var) och har ätit lite smörgåsrån och druckit lite vatten. Än så länge verkar hon få behålla det. Men jag ropar inte hej ännu. Sist hade hon nästan tolv timmar mellan kräkningarna...

Grabbarna är idag ivägskickade till skolan, Malin sover, Emilia kikar på tv och jag och Tony surfar lite. Blir en lagom slapp dag idag... Inte riktigt vad jag hade tänkt mig men, men... Nya tag längre fram...
Ibland har jag tur och får sätta små söta toffsar i frökens hår. Hon var supersöt! En stund i alla fall.. :o)

Den väldigt personliga listan

Plockade denna roliga lista hos Martina som hittade den hos Asta.


En väldigt personlig och vågad lista... Och ja, jag bjuder nog på mer än ni kanske vill veta i den. ;o) Nån som vågar stjäla den vidare?

Kopiera listan, svara endast JA eller NEJ på följande påståenden. Lämna en kommentar här så jag inte missar att gå in hos dej å läsa.


Har du någonsin…

♥ Vaxat benen… NEJ
♥ Helrakat kissen… JA
♥ Tagit en sömntablett… NEJ
♥ Varit otrevlig mot en kollega… JA
♥ Brutit något ben… NEJ
♥ Haft gruppsex… JA
♥ Flirtat med en upptagen man… JA
♥ Flirtat med en kvinna… JA
♥ Stoppat fingrarna i halsen för att kräkas… NEJ
♥ Kallat någon för Gubbjävel i vuxen ålder… JA
♥ Snattat något… JA
♥ Prövat narkotika… NEJ
♥ Köpt ut alkohol till ditt barn… NEJ
♥ Köpt ut till någon annans barn… JA (barn och barn... Myndiga eller nästintill myndiga)
♥ Varit avundsjuk på någon du tycker om… JA
♥ Skvallrat en otrohet till den otrognes partner… JA
♥ Hittat en plånbok med pengar och lämnat in den med innehållet i… JA
♥ Blivit oskyldigt beskylld för ett brott… NEJ
♥ Slagit någon annan människa… JA
♥ Haft ångest för att du shoppat för mkt… JA
♥ Målat naglarna blå… JA
♥ Hållit med Jimmie Åkesson i smyg… NEJ!
♥ Skämts för din man… JA
♥ Skämts för dej själv… JA
♥ Tänkt ”fan vad snygg jag är idag”… JA
♥ Kissat i havet… JA
♥ Fisit å skyllt på nån annan… JA

tisdag 29 mars 2011

Rubrik ;o)

Suck! När jag lämnade Emilia på dagis i morse så meddelade hennes ena fröken att det går magsjuka! IGEN!!!! Jag orkar inte... Så trött på det... Och så blir jag lite sur för när jag gick iväg såg jag inga lappar om det och Tony hade inte tänkt på det när han hämtade. Går det magsjuka - eller andra sjukdomar - ska det sitta lappar uppe är min åsikt! Fel??

Var i väg med Malin på mammalunch. Supertrevligt och härligt sällskap. Mindre kul var all snö som vräkte ner. Som tur var så lade den sig inte... Nu vill jag har den där våren. Varmt och skönt så man kan tillbringa en massa tid utomhus!

Eftermiddagen har varit helt okej. Men när vi satte oss för att äta vägrade Emilia. Hon har ont i magen. Vi har fått i henne en banan. Återstår att se vad som händer nu. Jag laddar för magsjuka deluxe. Lika bra. Hellre en glad överraskning att det var falskt alarm än att chockas av att det kommer liksom...
Just nu ligger hon blev och hängig hos Tony i soffan...

Kan vara trötthet som är en orsak. Vi hade bästaste Andrea med barn här igår kväll. Åt middag tillsammans och Andrea var snäll och klippte grabbarna. Klockan hann bli över åtta innan det var dags att säga hej då och sen skulle barnen upp tidigt i morse. Fick väcka allihopa... Jaja... Det blir vad det blir. Laddat och klart är det i alla fall...

Är ganska typiskt då jag hade planer för morgondagen... Men så är det ju alltid... Och nä, jag ska inte oroa mig och hänga läpp, jag vet. Men jag är sån!

Nu ska jag i alla fall koppla bort det en stund, klä på mig och gå iväg och hämta grabbarna. Idag ska vi gå hem från scoutstugan! :o)
Ha en trevlig kväll!

Och ni, kika in hos Skrotmamman. Hon behöver visst lite hjälp! :o)

måndag 28 mars 2011

Znaaaark

Vad är det med karlar och zappande? Och vad är det som gör detta eviga zappande så sövande?
Så till den milda grad att dom inte hör att dom snarkar...

Visst händer det att jag slumrar till i soffan jag med. Men inte för halva eller hela natten... ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.8

Måndagslistan ♥

Idag måndag är jag glad för att
- solen är framme väldigt ofta även om temperaturen uteblir.
- Malin var till bvc förra veckan och växer så fint så. Dessutom har hon börjat ställa sig upp mot möbler och sakta sakta börjat komma på hur hon ska ta sig fram stående. Men nä, inget krypande ännu.
- sommartiden är här! Vi går mot ljusare tider!
- vi idag ska få härligt middagsbesök!!! Väldigt efterlängtat sådant med!!!
- trots alla stora mängder trotsmonster vi har hemma har vi ändå ljusglimtar mitt upp i allt!
- jag var hos dietisten idag som gav en del bra svar och startade en hel del bra tankegångar!
- Sebastian är frisk igen, om än dunderförkyld!
- Oskar har kommit på att kramas är mysigt igen!
- Emilia nog faktiskt har börjat fundera lite mer seriöst på det där med att sluta med napp. Me likes! :o)
- jag har en sån underbar man som finns där i vått och torrt! 

Tanken är att listan ska peppa inför kommande vecka och det är JennyN som ligger bakom. Gör en lista du med vetja. Vad är du glad för den här veckan?

Ge mig vår!!!!!


I tisdags morse tog jag den här bilden. Snön har börjat smälta bort ordentligt och just den dagen hade vi strålande solsken och över tio grader varmt! Njöt hela dagen.

Vi fick behålla solen men inte värmen. I lördags var det inte mycket snö kvar men graderna låg mest under nollan nattetid och strax över dagtid.

Igår snöade det!!!! Det var vitt ute. Visserligen bara ett tunt lager men va sjutton?!? Det är sommartid nu! Ge mig vår!!!!!!!
Published with Blogger-droid v1.6.8

söndag 27 mars 2011

Rubrik är tydligen ett måste när man bloggar så jag hoppas denna duger. ;-)

Sitter i bilen hem. Haft en bra dag hos mamma och pappa med fika och lek utomhus.
Tyvärr dök det upp extremt stora helgmonster på vägen hem och huvudvärken var ett faktum igen. Bara fjärde dagen på raken...
Men min underbara man var snäll och hämtade oss med bilen så vi slapp slåss på pendeltåget. <3
Published with Blogger-droid v1.6.8

Det är lite långtråkigt att åka kommunalt till mormor och morfar.... ;-)
Idag ska vi fira mormor som fyller år.


Malin har tur som åker vagn. Hon slipper overallen och får istället några lager fleece. Vill kunna gå klädd så jag med!!!
Published with Blogger-droid v1.6.8

lördag 26 mars 2011

Det är strålande solsken ute! Ljuvligt. Eller inte. Just idag hade jag kunnat nöja mig med lite mindre sol.

Huvudvärken som däckade mig redan vid sjutiden igår kväll och fick mig att sova till sextiden i morse är tillbaka. Bultar och dunkar i huvudet.
Tror inte det är migrän, utan gissar mer på att det är bihålorna. Så det får bli en tur till Ica efter lite nässpray.

Annars gillar jag ju solen, den skiner så vackert!
Tyvärr var det en massa minusgrader ute idag...

Får bli en lugn dag idag. Ska på LoB i eftermiddag, men i övrigt en slapp dag. :-)
Published with Blogger-droid v1.6.8

fredag 25 mars 2011

Skrotvakt och smaskens!

Det har varit en ganska lång dag idag.
Eftersom jag, som var så trött, envisades med att sitta uppe och se på en massa tv igår kväll istället för att hoppa i säng var jag ganska trött i morse. Och hallå, det var ju en ny serie som började, jag var ju nyfiken. Och somnade dessutom halvvägs... :-S

I alla fall, var ganska seg i morse och hade känningar kvar från kvällens dunderhuvudvärk.
Åkte iväg med 7:15-tåget för att passa Skrotbarnen från klockan nio. Yups, vi bor på varsin sida stan. Mötte uppe Martina på samma gång och sen begav vi oss till öppna förskolan.
Fyra småttingar varav den ena är knappa två år medan resterande tre är mellan sju och nio månader. Det blev lite funderingar hur vi skulle få till lunchen först men det gick galant.
Mamma Skrot kom tillbaka efter lunch och Lillskrot blev såååå glad! Jag tycker det är så kul hur dom redan som så små blir så lyckliga när mamma och pappa kommer!

Malin och Lillskrot leker.
Lillskrot är en månad yngre än Malin. Lite svårt att tro när man ser dom va? ;o)
På vägen hem fick jag huvudvärk modell extrem. Tror det är en kombination av trötthet, trotsbråk och väderomslag som orsakade den. Jag känner fortfarande av den men just nu funkar ändå livet i alla fall. Sista strecken hem på tåget var inte kul. Kunde inte ens ha glasögonen på mig!
Till middag i dag har vi nog ätit som så många andra, våfflor! Mums!!! I det här hemmet serveras dom med sylt och grädde men också med gräddfil, rom, räkor och lök. Sååå gott!!! Hur äter ni era våfflor?
I kväll får det bli en lugn kväll på soffan och i morgon bitti tänkte jag ta mig en välbehövlig sovmorgon. :o)
På dagen i morgon ska jag iväg på Lingon och Blåbär-visning hos Sofia. Ska bli skojs!
Och på söndag väntar kalas för min mamma!

Får ju inte glömma. Det är ju fredag! En massa FridayLove ska delas ut som vanligt.

Beckah - hoppas du mår bättre och får ett svar vad som händer!!
  Martina - du vet var jag finns!
Skrotmamman - samma där, du vet var jag finns!
Min underbara man - älskar dig!!!
Mina barn!
 Mina underbara vänner, både irl och online!  
Petra - krya på dig!
Sofia - hoppas livet fortsätter åt rätt håll nu!
Våren - välkommen hit!!! (okej, kommer du nu då? ;o)
och självklart också
alla mina läsare!
Sitter på tåget. Ovanligt va? ;-)
Ska iväg till Långbortistan och passa lite Skrotbarn.

När jag byter tåg går det ett par gymnasietjejer framför mig. Klädda som så många andra i samma ålder - kort skinnjacka, handväskan stor som en mindre bag (nä, jag gillar dom inte), mössa och så långt är det okej. Men sen är det pösiga mjukisbrallor och tunna somriga tygskor till.
Jag säger inte att jag klär mig superbra och jag går gärna i mjukiskläder. Det är just kombinationen jag tycker ser lite rolig ut...
Och sen förstår inte jag ett skomode med tunnaste sommarskon när det är minusgrader ute...

Jaja... Min reflektion...

I övrigt känns väl livet lite så där idag... Trött och ont i huvudet fortfarande, efter gårdagens monsterbesök.
Hittade lite tips och råd på nätet igår som är värda att testas. Återstår att se om det funkar.

Ikväll ska nya våffeljärnet invigs!

Jo, just det. Bvc igår. 8 månader, 6880 gram och 69 cm. :-)

Published with Blogger-droid v1.6.7

torsdag 24 mars 2011

Dagens lunch

Sebastians lunch

min lunch.

Väldigt gott!
Published with Blogger-droid v1.6.7

Torsdag

Vi sitter på bussen, jag, Sebastian och Malin, i strålande solsken.
Det är lite kallare ute idag men vad gör det så länge snön smälter bort? ;-)

Vi är på väg till Bvc i Nynäs för 8-månaderskoll. Lilla mini blev 8 månader i måndags. Shit vad tiden går snabbt.

Jonas Gardell igår var superskoj. Skrattade så jag fick kramp i kinderna!! Men samtidigt var det väldigt allvarligt. Han pratade om svårigheter i livet och att vända jobbigheter till styrka.
Allting spelades in för att vara med i tv3's kommande program Det blir bättre.
Published with Blogger-droid v1.6.7

onsdag 23 mars 2011

Säg hej till publiken...

Det va just det Jonas Gardell nyss gjorde. Han skrattade lite och sa att det inte började nu, så applåder behövdes inte. ;-)
I sikte finns även Reneé (stavning?) Nyberg. Och en väldans massa filmkameror. ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.7

Vår

Sitter på tåget... Sista solstrålarna syns på åkrarna. Vackert. Ännu vackrare blir det av all smältande snö som bildar små sjöar och åar...

Published with Blogger-droid v1.6.7

Syskonkärlek


Malin blir "coolare". ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.7

Bota nånting fullt normalt??!!

Läste hos Martina igår om appen som skulle bota homosexuella. Helt sjukt är min åsikt! Man kan inte bota nånting som inte är en sjukdom. Homosexualitet är absolut inte en sjukdom!!!

Surfade nyss runt lite på aftonbladet och vad hittar jag då? Jo, appen drogs tillbaka. Men det behövdes tydligen hela 150 000 underskrifter protester först!!! Det är ju nästan lika sjukt det, att dessa protester behövdes! Appen borde inte ha fått finnas från första början ens!
Man upphör aldrig att förvånas över världen... Om det är nåt som ska botas är det väl homofobi i så fall. :o)

Dagen idag då? Jodå, helt okej. Oskar i skolan, Emilia på dagis. Vi andra plockar och viker lite tvätt. Slängde ihop en supergod lunch som jag helt klart inte var den första att laga till.
Stekte bacon och champinjoner. På med creme fraiche och rörde sen ner spagetti och toppade med persilja och parmesanost.
MUMS!!!

Sebastian mår bättre men har fortfarande drygt 38 i temp hela tiden... Hoppas han blir frisk till helgen i alla fall.

Till kvällen ska jag, Sofia och hennes mamma iväg och kika på Jonas Gardell. Det är nånting som tydligen ska filmas inför ett nytt program på trean... Ska bli roligt.

tisdag 22 mars 2011

Vinrus och geléhallon

Oj vilken trevlig kväll det blev i måndags! Spot and Tell + PrimewineBar = stor hit!!!
Vi lovades tapas och två sorters vin från Montecillo men serverades fyra sorters vin, varav det ena var ett rosévin. Jag har hittat sommarens favoritvin! Montecillo Rosado. Mmmm!!! Övriga viner som avsmakades var Montecillo Crianza, Reserva och Gran Reserva.
Eftersom jag inte är någon vinexpert har jag ju svårt att skriva ett fint utförligt omdöme om varje vin men jag kan säga så mycket som att alla fyra var väldigt goda viner. Crianzan var väldigt lättdrucken medan Gran Reservan nog blev favoriten av rödvinerna.

Maten var sååå god!!! Precis i min smak! Ost, oliver, lufttorkad skinka, salami... Och massor med annat gott... Jag var väldigt, väldigt nöjd med all mat!
Till bords satt vi fyra helt olika personer i en härlig blandning! En aftonbladetbloggare ( ja, jag var lite imponerad, tänker inte förneka det), en filmkritiker, en kvinna som hyr ut hus i nordligaste sveariket och så en fyrbarnsmorsa med botten och toppen (jag, för er som inte förstod det ;o)... Det som band oss samman var bloggande. Men så kul!
Så om ni andra ser det här, tack för middagssällskapet!

Avslutningsvis fick alla en varsin goodiebag med geléhallon med smak av Montecillo Rosado och tryffel med smak av Montecillo gran riserva från Ejes choklad.
Jag delade dessa mumsiga delikatesser med maken när jag kom hem. Så underbart goda!!!!!
Geléhallonen var verkligen i min smak. Riktigt smälte i munnen.  
Förutom dessa godsaker fick man dessutom en väldigt fin korkskruv.

Jag är otroligt nöjd med min kväll!!!!

Vilken dag!!!!

Vi har precis varit och storhandlat. Malin, riktigt vårklädd, fick premiärsitta i sitsen på kundvagnen. Stor lycka!!!

Själv är jag också vårklädd i fleece. Och sen bilden togs imorse har det blivit ännu varmare så jag har fått knäppa upp och ta av ett lager. Det är ljuvligt ute!!!!
Vår!!!

Lägg på ett väldigt glädjande underbart besked idag och livet känns riktigt härligt!!!!
Published with Blogger-droid v1.6.7

måndag 21 mars 2011

Feber, vin och fågelskit!


Stod och väntade på tåget. Solen skiner och det gick att gå iväg med öppen jacka utan att frysa. Jag kunde stå där och skriva utan vantar. Härligt! Imorn ska det visst bli ännu bättre och varmare. Tyvärr skulle det tydligen bli kallare igen på onsdag. Fast jag är nöjd så länge det är plusgrader!

Idag har jag och Malin varit i Handen med Sofia. Även Veronica mötte upp med sina barn. Åt en väldigt god lunch och kikade i affärer. Hittade en present till mamma. :-)

När vi var nöjda där åkte Sofia och jag till Coop i Nynäs. Tyvärr hittade vi inte det vi sökte men var nöjda ändå. Tog en promenad till tåget sen. När vi passerade en träddunge fick jag en stor fågelskit i skallen! Blä!!!
Hem och tvättade håret och gjorde mig sen i ordning för att gå på vin- och tapasafton med Spot and Tell. Berättar mer i morgon. Det ska bli riktigt skoj!

Tony fick hämta Sebastian på fritids efter skolan idag. Det är hans tur att bli sjuk nu... Hoppas det inte är så långvarigt... Får se om Emilia, Tony eller jag åker på det näst...


Måndag och ny måndagslista. Idén till denna peppning inför kommande vecka kommer från Jennyn.se.

Idag måndag är jag glad för att
- Oskar är frisk igen.
- Pappa inte var sämre än han var!!
- jag gjorde ett oanmält besök igår! Tror det togs emot med mycket glädje!
- våren är tillbaka
- Malin har fått två små riskorn!
- jag har lite roliga äventyr inplanerade i kväll och framöver.
- Jag har en idé som jag ska fundera vidare på... Eller nä, två men av olika slag.
- Sommartiden är här på söndag!
- min underbara älskade man!!!! Att han står ut med mig och mina nycker... ;-) Älskar dig!!!
- mina barn!!!
- mitt liv är berikat med så fina vänner, både irl och online!!!
Published with Blogger-droid v1.6.7

söndag 20 mars 2011

Ikea och lite tumultartade känslor

Har varit en lång helg. Eller nä, en lång söndag. Igår hade jag det bara bra. Var på ikea med Martina och alla våra tjejor. Åt lite god lunch, shoppade minimalt. Emilia var nog lite besviken över att det inte fanns nåt med Hello Kitty eller Prinsessan Lillifee... Förresten, är det nån av er läsare som sett gardiner eller tyg med Lillifee? Hojta gärna till då!
Blev en heldag borta! En härlig dag! En vårig dag!!!

På kvällen blev det en massa pepping med en underbar vän... Kan ju inte göra så mycket, men jag tänker finnas där så mycket att hon kommer tröttna på mig! Här går det inte att komma undan. Oanmälda besök och telefonsamtal i tid och otid. Och sen en massa sms på det. Och du, jag kräver att du säger till när du behöver hjälp, vad det än må vara!!!

Avslutade kvällen som ölänka. ;o) Ja, maken var i väg på bus en sväng.

I morse vaknade jag av tjejerna redan före halv sju. Inte helt illa. Solen strålade, det var ljust, jag hade sovit ganska bra.
Efter frukost fick jag meddelande från mamma att pappa var på sjukhus. Han har mått dåligt under veckan i sin astma men mådde bättre i fredags. I går hade han fått ett tryck över bröstet som inte ville ge med sig så det slutade med ambulans till sjukhus. Inga problem med hjärtat, utan astmabesvär modell värre.... Han är hemma och mår så bra som man kan efter en vaken natt med många nålstick (han sa att han såg ut som en nåldyna)...
Morfars laserfinger! ;o)
Kvällen har gått i helgmonstrens tecken... Jag trodde att vi hade börjat bli av med dom... Och speciellt det där sexårsmonstret... Men det var visst bara på semester medan Oskar var sjuk... Idag var det sååååå lyckligt över att vara tillbaka igen... Hade jag börjat få gråa hår redan nu hade hela skallen varit grå nu... ;o)

I morn är det ny vecka och nya tag! Blir en vecka med fullt upp...
måndag - vin och tapas med Spot and Tell.
tisdag - Tony iväg så jag ska få iväg två barn till scouterna med alla barnen hemma. Det va länge sen. ;o)
onsdag - Jonas Gardell på kvällen.
torsdag - ingenting än så länge. ;o)
fredag - barnvakt åt skrotbarnen och våffeldagen!!! .
lördag - Lingon och blåbärvisning hos Sofia. Nån som vill med?
söndag - sommartid!!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...